Een klik boerderij in de Filippijnen?

Net als de meeste mensen die ik ken, ik had geen idee wat een klik boerderij was. Dus als iemand van de BBC een e-mail naar mij een paar dagen geleden te vragen over het bestaan ​​van een klik boerderij in de Filippijnen, het eerste wat ik deed was om te zoeken naar de betekenis van de term.

Hier is wat ik gevonden van Scamtypes.com

De virtuele bende masters geld verdienen via twee methoden

De eerste methode is door het inhuren van hun klik boerderij naar concurrent fraudeurs die willen dat hun tegengestelde bedrijven reclame budget opgegeten zodat hun advertenties kunnen worden weergegeven op de top van de PPC rankings tegen lagere kosten.

Als, bijvoorbeeld, de kosten per klik van een zoekwoord is US $ 2,00, en de deelnemer betaalt de klik boerderij 5 cent per klik, is het gemakkelijk om te zien hoe een paar honderd dollar investeren in een klik boerderij een concurrent kan kosten een grote hoeveelheid van geld.

US $ 1.000 investering = 20.000 clicks = US $ 40.000 ten opzichte van de concurrent.

De tweede manier waarop de bende master kan een onrechtmatig verkregen inkomsten te maken, is door middel van klikken op het inhoudsnetwerk banden die ze hebben.

Met behulp van een systeem zoals Google Adsense, de klik boer zorgt voor een website die op zijn beurt publiceert syndicated advertenties van Google. Wanneer een eindgebruiker op de link klikt, wordt de adverteerder opgeladen en de reclame-inkomsten wordt gedeeld tussen Google en de klik boer.

Developer; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, Cloud, Box integreert met Google Docs, Springboard, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface gaat langer mee, veiligheid, Google hebben een website als onveilig? Nu krijg je meer informatie over het probleem

Tot slot, klik op boerderijen zijn een product van een steeds meer mondiale economie waar het verdienen van een paar Amerikaanse dollars per dag voor het relatief eenvoudig werk is erg gewild bij de derde wereld werknemers. De mensen in de derde wereld maken van een paar dollar per dag zijn niet de schuld, in plaats van de bende heren organiseren en het verzamelen van het frauduleus verkregen geld zijn de echte schurken. Ze zijn niet een modern e-Robin Hood, die uit de rijke eerste wereld bedrijven en geven aan de armen, ze georganiseerd misdaadsyndicaten nemen van de rijken, het gooien van een paar smerissen aan de armen en het rijk op de buit.

De werknemer BBC was eigenlijk het onderzoeken voor een documentaire over klik boerderijen, waarvan zij heeft gezegd is een relatief nieuw fenomeen. Ze zei dat een collega van haar gehoord over hen in de Filippijnen.

Ik mailde terug om te zeggen dat sinds ik wist niet eens wat een klik boerderij was, het betekent ook dat ik ben niet bewust van enige van zijn bestaan ​​hier. Nou ja, in ieder geval, dat is wat mij betreft. Waarschijnlijk is er één wezen bediend in een gebouw in het midden van Metro Manila of in een huis verscholen in het achterland van Mindanao.

Dat is waar het probleem ligt – arme mensen uit een ontwikkelingsland zijn gemakkelijk aangetrokken tot oplichting die veel geld met zeer weinig werk aan te bieden. Dit is ook de gesel van een wereld zonder grenzen – een groep van oplichters uit het verre kant van de wereld te maken van ongelukkige mensen.

Off naar Zambia, ik wil graag een korte opmerking te vuren op Fermin “Tarcs” Taruc, managing director van Gurango Software Corp. (GSC), die aan de hand van een sabbatical te laten voor zes maanden om te dienen als vrijwilliger bij VSO International in Zambia , Afrika.

plichten Taruc bij SGR, een van de slechts enkele Filipijnse eigendom wereldwijde software-bedrijven, zal tijdelijk worden gedeeld door een keur aan kaderleden van het bedrijf, met inbegrip van GSC oprichter en CEO Joey Gurango.

Afrikaanse verblijf Taruc zal hem zien werken als een bron adviseur van de Gender Governance en Participatie van het Programma van de Kalomo District Council in Zambia.

Hij komt wel terug op april 2010 zijn.

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Box integreert met Google Docs, Springboard

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Google een website als onveilig tag? Nu krijg je meer informatie over het probleem