Eerste indrukken van de Moto 360 Sport fitness-gerichte Android Wear SmartWatch

Ik ben blij dat er zoveel nieuwe fitness-gerichte wearables in deze tijd van het jaar als hun vrijlating helpt motiveren me om eruit te komen en te bewegen. Na het plaatsen van mijn review van de Samsung S2 Gear 3G gisteren en blijven werken aan mijn Microsoft Band 2 beoordeling, een nieuwe Moto 360 Sport kwamen voor evaluatie.

De eerste resultaten run

de website neemt een terugblik op allerbeste tech verhalen en kenmerken van 2015. Vanaf het jaar tech kalkoenen aan producten en diensten die krijgen zaken gedaan, we ronden de top gadgets, cloud highs, veiligheid dieptepunten – en nog veel meer.

Na unboxing en het opladen van de witte Moto 360 Sport, ik bevestigd het aan mijn linkerpols, samen met de Band 2, terwijl de montage van de Gear S2 en een Polar V800 op mijn rechterpols. toen ik op mijn koplamp en gingen in de nacht voor een korte 3,3 mijl lopen door de buurt.

Onderstaande tabel geeft mijn resultaten van deze eerste test met een aantal runs gepland voordat het plaatsen van mijn volledige herziening van de Moto 360 Sport en Microsoft Band 2. De Polar V800 zet de standaard voor GPS-nauwkeurigheid en wordt gebruikt als de standaard voor alle te meten de andere resultaten.

Ik heb niet veel geluk om de Microsoft Band 2 om een ​​GPS-signaal te verwerven, zodat de gegevens voor dat apparaat is gebaseerd op beweging en niet GPS. Bovendien, de S Health maakt automatisch bewegen zelfs wanneer het niet de GPS applicatie is geselecteerd zodat de gegevens voor de gezondheid ook geen GPS-gegevens bevatten.

Zoals u kunt zien, de Moto 360 Sport heeft een solide werk van het bijhouden van mijn run, hoewel het aantal verbrande calorieën was een stuk lager. Het display keek geweldig als ik liep en het was gemakkelijk om te draaien voor meer informatie.

De Moto 360 Sport is heel wat anders dan de standaard Moto 360 2015 Edition. De siliconen band is geïntegreerd en niet veranderlijk op het Moto 360 Sport. Terwijl de band is erg soepel, het is ook een belangrijke lint magneet. Dit maakt de witte kijken vreselijk na slechts een korte tijd en ik denk niet dat ik ooit zou halen deze kleur.

Internals zijn dezelfde als de motor 360 42mm model, met de toevoeging van een GPS-ontvanger. Het beeldscherm maakt gebruik van een nieuwe Motorola AnyLight Hybrid Display-technologie die zich aanpast aan uw omgeving. Het functioneert als een traditionele display met achtergrondverlichting bij weinig licht en vervolgens als een front-lit reflecterende scherm in zonlicht. Ik liep ‘s nachts en de verlichting zag er geweldig in het donker.

Documenteren wat displays zijn voor u beschikbaar als je rennen, uitvoering op een run tijdens het afspelen van muziek die is opgeslagen op het apparaat om een ​​Bluetooth-headset, met behulp van een andere Android Wear hardlopen app, zoals RunKeeper; Andere Moto Body statistieken; De mogelijkheid om verbinding te maken met andere diensten en export run gegevens; optreden als een Android Wear SmartWatch

Het heeft dezelfde lekke band op de voorkant van het scherm, maar dat is eerlijk gezegd nooit stoorde me, dus ik ben niet bezig met dat. Rondom het scherm vindt u een metalen ring te vinden, opgedeeld in een gepolijste binnenste deel en buitenste gestructureerde afwerking. Ik probeerde draaien van de ring na gebruik van de Toestel S2 gedurende 10 dagen, maar deze stilstaat.

Er is een uitgebreide zwarte knop, met textuur op het einde, gelegen op de bovenste rechterkant. De microfoon bevindt zich aan de linker kant. Een optische hartslagmeter is gepositioneerd in het midden van de rug. Het opladen wordt draadloos uitgevoerd op een dok, net als de Moto 360.

De Moto 360 Sport draait Android Wear 1.3.0.x, gebaseerd op Android 5.1.1. Tot nu toe is feilloos uitgevoerd.

Motorola en een paar fitness-gerichte apps en een fitnesscentrum wijzerplaat. Apps omvatten Moto Lichaam en Moto Body Running. De wijzerplaat, genaamd Sport, doet me denken aan de oude Simon spel met vier kleuren kwadranten het verstrekken van de status op het display en een kraan om meer toegang te krijgen. U kunt uw hartslag, stap doel status seconden te bekijken (en toegang tot de stopwatch), en het aantal verbrande calorieën-status.

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Er is een Start-knop in het midden van het scherm dat de Moto Body Running app waar je verschillende opties kunt selecteren aan de slag op het hardlopen lanceert.

Ik heb alleen brachten een paar uur met de Moto 360 Sport tot nu toe en als gevolg hiervan is er een ton vertrokken om te evalueren. Hier is wat ik van plan om te testen en als je iets verder nog laat een reactie.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

2015

Hardware

Software

testplannen