Eizo FlexScan L565 recensie

Met zijn FlexScan L565 model wordt Eizo nu vertegenwoordigd in de 17in. LCD-monitor markt, die hard op weg is de ‘sweet spot’ voor gebruik op kantoor. Eizo staat bekend om hoge kwaliteit en de relatief hoge prijs producten, maar heeft een winnende combinatie van prijs en prestaties in de vorm van de £ 549 (ex. BTW) L565 opgeleverd.

Voor algemeen gebruik op kantoor, 18.1in. LCD-monitoren, zoals Eizo bekroonde FlexScan L685 niet echt nodig – en zijn ook gewoon te duur ongeveer £ 1.000 (ex. BTW). Meer geschikt zijn 15in. TFT’s (vergelijkbaar met 17in. CRT’s) als je op een budget, maar bovenal 17in. TFT’s, die het beeldformaat van een traditionele 19in bieden. CRT-monitor in een compacte form factor voor ongeveer £ 500 (ex. BTW).

De L565 is behuizing (met inbegrip van een aluminium voet) lijkt op die van de 15in. L365 model, terwijl de Super-IPS (In-Plane Switching) display-technologie is afkomstig van zijn grotere broer de 18in.L685. Super-IPS-schermen leveren een brede kijkhoek zonder te lijden aan de kleur verschuivingen vaak gezien in de standaard IPS-schermen.

de hoogte van het scherm kan niet worden aangepast, maar het kan omhoog worden gekanteld 30 graden en naar beneden met 3 graden. Er zijn twee geïntegreerde 1 Watt speakers, evenals audio-ingang en uitgang. De L565 is bezel is slechts twee centimeter dik, en met een zichtbare beelddiagonaal van 43 centimeter de behuizing bijna verdwijnt naar de achtergrond. De stroomvoorziening van de L565 is geïntegreerd in de behuizing, die nog steeds een totale diepte van slechts 17,8cm.

Aan de achterkant, zult u niet alleen een 15-pins D-sub connector voor conventionele analoge video-ingang, maar ook een digitale DVI-D-aansluiting te vinden, waardoor eigenaren van grafische kaarten met digitale uitgangen om te profiteren van de hogere kwaliteit video-signaal als gevolg van niet hoeven converteren naar analoog en vice versa. Signal erkenning automatisch. Je krijgt een analoog signaal kabel standaard, maar de digitale kabel is alleen beschikbaar als optie.

Beeldgrootte en positie worden automatisch aangepast via een eenvoudige druk op de knop. De native resolutie is 1280 bij 1024 bij 75 Hz, en lagere resoluties kunnen worden geïnterpoleerd om het scherm te vullen. Om zeker te zijn van een optimale foto, kunt u Eizo scherm van afstel gereedschap via het internet te downloaden. De L565 maakt gebruik van een geïntegreerde sensor om regelmatig metingen van de helderheid van de schommelingen in de verlichting, die afhankelijk van de temperatuur kan nemen. Deze informatie wordt vervolgens gebruikt om de helderheid uniformiteit te maximaliseren. In tegenstelling met de 18in. L685, er is geen USB-poort die beheer op afstand ondersteunt via het netwerk.

De Eizo L565 biedt een goede contrast ratio van 400: 1 en een maximale helderheid van 230cd / m2, met een Super-IPS-technologie levert kijkhoeken van 170 graden horizontaal en verticaal. Zelfs bij het weergeven van video games, niet van oudsher een van de sterke punten van de LCD-technologie’s, de L565 is gebaat bij een goede responstijd van 30ms.

Deze hoge-kwaliteit 17in. LCD-monitor biedt een scala aan handige functies, inclusief dual digitale en analoge ingangen, een uitstekende beeldkwaliteit en de bediening van de automatische aanpassing via een enkele druk op de knop. De geïntegreerde voeding zorgt voor een opgeruimd systeem, terwijl de geïntegreerde luidsprekers leveren redelijke geluidskwaliteit, hoewel zij niet kunnen voldoen aan een fatsoenlijke dedicated luidsprekersysteem. Een aanrader voor algemeen gebruik op kantoor.

Microsoft Sprightly, Take Ten eerste: Maak boeiende content op uw smartphone

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop