Elf Intrigerend Mobile Sessions op SAPPHIRE NOW in Orlando

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

Zoals het was in 2011, zal de mobiele enterprise buffs een overvolle buffet van grote inhoud om uit te kiezen op dit jaar SAPPHIRE NOW conferentie in Orlando hebben.

Naast de app demo’s om uit te checken bij de Test Drive Tables, de klanten en experts te ondervragen en mengen met, zullen er 143 gesprekken, discussies en panels bij te wonen.

Het grootste deel van de activiteit vindt plaats op het Mobile Campus (vorig jaar hierboven afgebeeld), met hier en daar wat bij andere campussen, zoals Google Analytics, of partner, of Database and Technology.

Als de dingen zijn heel anders dan vorig jaar, verwachten dat veel van de mobiele sessies zijn alleen standaard kamer. Neem de microforums, die discussies beperkt vorig jaar tot 12 personen max zijn. Veel microforums vorig jaar trok menigten van 50 of meer personen. Een sessie over iPhones en iPads in de onderneming trok zelfs 100 aanwezigen.

Dit jaar zullen er 76 microforums. En zitplaatsen zal worden verdubbeld van 12 tot 24 zetels. Maar verwacht veel van hen net zo druk.

De moraal van dit verhaal: niet uitstellen op pre-registreren!

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Dat is hoe ik bracht het grootste deel van woensdag, het opbouwen van mijn agenda voor 14-16 mei.

Naast de keynotes, wat er op mijn lijst kan niet missen? Hier zijn ze, in willekeurige volgorde

De invoering van de nieuwe SAP Mobile Platform. “7376 Vorige week, SAP Executive Board Member Vishal Sikka officieel aangekondigd de fusie van het Sybase Unwired Platform met Sybase 365 m-commerce diensten samen in de SAP Mobile Platform. Hear VP voor mobiele oplossingen en strategie Tony Kueh duik dieper in hoe dit zal helpen enterprise ontwikkelaars beter bouwen mobile marketing en commercie apps die consumenten richten en te integreren met uw interne SAP-applicaties. en volg Tony @tonykueh op Twitter om zijn gedachten te krijgen voor de show.

Mobile Commerce Services:. 2012 and Beyond ‘7538 of als u al SUP kennen en meer wilt weten over Sybase 365 te leren, komen luisteren naar Haridas Nair, SAP vice-president voor mCommerce quiz twee Sybase 365 klanten, Nederlands-Bangla Bank Ltd. en Citigroup Inc. Het eerste is het bereiken van 160 miljoen Bengalezen via Sybase 365’s mBanking platform, terwijl Citigroup wordt wereldwijd waarschuwen voor haar klanten via sms s.

Partner Mobile Apps voor … “Diverse Dit is niet één sessie, maar tien verschillende 20-minuten demo’s, elk gepresenteerd door SAP partners met verschillende specialiteiten, waaronder Google Analytics, Procurement & Supply Chain, Sales en Marketing, Workflow, Human Capital Management, etc. Check ze uit, al die plaatsvinden voortdurend in de Mobile Demo Theater.

Mobile Apps van SAP:. Visie en Roadmap “7434 SAP hoopt nog steeds om een ​​software-ecosysteem waarin 80% of meer van de apps komen van partners bouwen Tegelijkertijd zijn we het tempo van het creëren van onze eigen apps te horen.. SAP VP, Mobile Global Center of Excellence, Vishy Gopalakrishnan u te vertellen wat er op app roadmap van SAP. Als partner / ISV, zal dit laten zig, waar SAP zaggen.

Gamification: niet alleen voor kinderen. “8764 Het is ook voor het management consultants, zoals Deloitte CTO Mark White. Met de Consumerization van IT, eindgebruikers krijgen steeds meer om hun technologie te kiezen. Na aangetrokken richting gelikter, sexier gear zoals iPads en MacBooks op de hardware kant, verwachten dat ze makkelijker bevoordelen -to-use, fun apps, ook. Voor een preview van gesprek White’s, check out Deloitte papier op de belangrijkste technologische trends van 2012.

Het inschakelen van Enterprise Mobility:.. De impact van Consumer Technology “7889 SAP CIO Oliver Bussmann, onlangs uitgeroepen tot Europese CIO of the Year, zal zijn ervaringen waardoor BYOD en het inzetten van 14.000 iPads bij SAP delen Hij zal worden vergezeld door Georges-Edouard Dias, senior vice-president voor digitale business bij L’Oreal SA, Wally Fisher, directeur voor de uitvoering en de bereidheid bij Standard Bank Zuid-Afrika, en Manish Choksi, CIO van Aziatische Paints Ltd. Ze zullen allemaal ongetwijfeld hebben grote dingen te delen, te .

SAP Runs SAP. Het brengen van onze expertise in Mobile voor uw organisatie “7890 Om meer inzicht te krijgen in hoe SAP balanceert de tegenstrijdige behoeften van verrukking medewerkers en het veiligstellen van hen horen SAP Americas Mike Golz Golz zal ook spreken over de vergelijkbare-maar-meer. -targeted panel genaamd “BYOD: Managing Personal Mobile Devices in uw Enterprise”, samen met horlogemaker Fossil’s VP voor IT, Mark Reynolds en Pepperidge Farm IT-directeur John Dutsar.

De Kracht van Mobile Analytics. ‘8767 Er is niets beter dan rechtstreeks horen van klanten. Kom en luister naar T-Mobile USA en 3M worden geïnterviewd door SAP Mobile Analytics Marketing Head Mimi Spier over wat SAP mobiele analytische apps zijn voor hen doet.

Transformeren Uw branche … “Diverse Ok, ik weet dat ik vals spelen, maar ik had net te delen over deze 8 sessies, die elk hoe bedrijven in verschillende branches, variërend van banken tot hulpprogramma’s om de detailhandel en meer profiteren van mobiele apps. Wat zo mooi is dat elk een Q & a tussen een SAP-expert en een IT-directeur of CIO van een grote onderneming gebruiker zal zijn. ik ben van plan om Executive VP Chris McClain interview Peabody Energy te vangen over de wijze waarop haar leidinggevenden profiteren van tablet dashboards volgen KPI’s en daarop te reageren in real-time.

Real-Time Mobile Devices, Apps, en Expense Management. “8822 De laatste Afaria 7.0 beschikt niet alleen een frisse nieuwe UI, maar het bevat ook nieuwe Telecom Expense Management (TEM) functies. Hoor SAP product manager James Naftel ze uit te leggen.

Innoveren met Enterprise Mobility in … “Verschillende Deze set van 28 microforums zal een gelegenheid voor degenen die in dezelfde branche te zijn, zij het transport of de life sciences of de financiering, om hun prestaties of pijn punten te delen. Ieder debat zal worden geleid door een relevant SAP expert. ik ben van plan om hier de Consumer Products één.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september