Elpida’s crediteuren eisen vrijgeven van informatie

Elpida tien belangrijkste schuldeisers hebben opgeroepen tot de openbaarmaking van belangrijke informatie over zijn revalidatie, zoals hoe koos het Micron als sponsor.

De reden voor veeleisende de onthulling was omdat de schuldeisers verwacht te worden gevraagd om op te geven grote lening vorderingen, maar weten niet hoe om te beslissen of de schuldkwijtschelding verzoek te accepteren, bronnen vertelde The Japan Times in een maandag verslag.

De vraag was gemaakt door de commissie een pandrecht houders vormden ze, en de crediteuren ook gevraagd de Tokyo District Court aan beheerder Elpida’s bestellen om de informatie vrij te geven, de bronnen vermeld. Onder zakelijke revalidatie wet van het land, de commissie heeft het recht om zijn mening te geven aan de beheerder en vond het nodig om de toegang tot zoveel mogelijk informatie moeten de chipmaker bail out.

De commissie merkte ook op dat er geen informatie ter beschikking van de schuldeisers heeft gemaakt om zijn onderpand waarde die de grootte van Elpida’s schuldsanering aangetast evalueren. Als het bedrijf blijft om informatie te verbergen, zal de situatie “leiden tot een conflict tussen de schuldeisers en Elpida en leiden tot een vertraging in het herstel proces”, aldus de commissie.

Na de Japanse chipmaker; faillissement in februari, koos het Amerikaanse semiconductor maker; Micron als zijn revalidatie sponsor in juli. Het verschuldigde ook ¥ 420.000.000.000 (US $ 5370000000) in de schuld aan zijn crediteuren en heeft voorgesteld dat ¥ 140.000.000.000 (US $ 1790000000) worden terugbetaald in termijnen meer dan zeven jaar.

Zuckerberg onder vuur: ‘Facebook verkeerd om beroemde Vietnam pic van napalm kind censureren’

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

Tech industrie; Zuckerberg onder vuur: ‘Facebook verkeerd om beroemde Vietnam pic van napalm kind censureren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen; After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar; tech industrie, British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval

British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval