En, had ik al gezegd de nieuwe Dell thin client?

Als u enige twijfel dat de boog van desktopvirtualisatie zal volgen in de voetsporen van zijn oudere broer of zus, servervirtualisatie had, overweeg dit: Dell heeft zijn eerste thin client hardware, de OptiPlex FX160 geïntroduceerd.

Gartner voorspelt dat implementaties van gevirtualiseerde pc’s zal groeien van minder dan 5 miljoen in 2007-660000000 in 2011. Er zijn een heleboel redenen waarom adoptie is op de klim, van belang bij de mobiliteit en telewerken aan het verlangen naar een betere client beheersbaarheid.

De belofte van thin clients als het gaat om het verminderen van de macht is niet te onderschatten, als goed. Zoals ik heb samengevat in het verleden blogs, thin clients te gebruiken overal van 5 watt tot 60 watt aan elektriciteit, in vergelijking met ten minste het dubbele dat op het bureaublad. Ze hebben ook een langere mogelijke levenscyclus, die het potentieel voor e-waste vermindert. Forrester heeft een groot rapport dat thin clients en desktopvirtualisatie banden met de groene technologie beweging.

nieuwe hardware van Dell, die zal ondersteunen ingesloten of streaming besturingssystemen voor virtuele desktop-implementaties, begint bij $ 399. Het moet niet als een verrassing komen dat Dell ook breidt zijn Flexible Computing Solutions om de wereldwijde beschikbaarheid van On-Demand Desktop Streaming en Virtual Remote Desktop in de Verenigde Staten op te nemen.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s