Enterprise goedkeuring van open source is op de stijging

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

Het is geen verrassing dat de operationele IT-uitgaven verminderen, terwijl tegelijkertijd het niveau van veiligheid en softwaremogelijkheden toeneemt, is een topprioriteit voor de meeste ondernemingen.

Open source software, die een open ontwikkelproces gebruikt, is prolifererende over de hele wereld, gezien de voordelen die het biedt meer dan traditionele vormen van software. Open source oplossingen kunnen worden gewijzigd en aangepast aan de behoeften van de verschillende bedrijven passen – iets dat vaak niet mogelijk met de eigen software.

Hier zullen we een kijkje nemen op de opkomst van open source binnen de bedrijven te nemen, en een aantal van de voordelen van open source.

De groei van de onderneming open source

Ondernemingen worden steeds meer bewegen in de open source-ruimte, met meer dan 50 procent van de respondenten aan een Black Duck Software onderzoek, toekomst van Open Source, uitgebracht in april 2014, nu bijdragen aan open source software en het gebruik ervan binnen de operaties.

Deze studie bleek dat acht van de 10 open source beslissingen werden genomen op basis van kwaliteit en technische mogelijkheden gerangschikt consequent als een van de top overwegingen.

Enterprise Software;? OpenOffice is dood. Lang leve LibreOffice; Open Onetime MS Office challenger OpenOffice:? We kunnen stilgelegd als gevolg van afnemende ondersteuning; Cloud, Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack vennootschap; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

“Open source heeft zijn kwaliteit en veiligheid bewezen, en het punt bereikt van democratisering en proliferatie”, zegt Lou Shipley, president en CEO van Black Duck.

Het gaat om deel te nemen en het beheer van de logistieke uitdagingen om concurrentievoordeel te behalen, het aantrekken van toptalent en invloed project richting.

2014 Toekomst van Open Source Resultaten enquête van Black Duck Software

De belangrijkste voordelen voor het bedrijfsleven

Kosten, keuzevrijheid en gebruiksgemak zijn vaak de belangrijkste overwegingen voor een nieuw stuk van technologie binnen een onderneming. Open source-technologieën zijn niet gesloten voor verdere ontwikkeling, kunnen ze voortdurend worden aangepast aan de veranderende behoeften van de onderneming.

Camille Fournier, de chief technology officer bij een startup genaamd Rent de Runway, legde Linux.com hoe open source aangeboden verbeteringen als het ging om de interne software ontwikkeling.

“Open source methoden, als je ze goed toe te passen, dwingen je om te documenteren en te formaliseren uw proces dat een zeer goede zaak kan zijn, ‘zei ze.

Open source methoden, als je ze goed toe te passen, dwingen je om te documenteren en te formaliseren uw proces dat een zeer goede zaak kan zijn – Camille Fournier, CTO, Huur de Runway

Dit is de reden waarom andere bedrijven over de hele wereld zijn onderweg naar open source, zoals video provider Netflix, Facebook en Samsung. Gezien deze voordelen voor het bedrijfsleven is er geen ontkennen van de mogelijkheden van open source. Bedreigingen van de veiligheid, bijvoorbeeld, worden steeds meer kwaadaardige en flexibel als het gaat om het overtreden enterprise netwerken en security oplossingen moeten in staat zijn de bescherming van gevoelige systemen en informatie.

Open source security is voortdurend verfijnd en aangepast door toegewijde teams, en het is vaak meer proactief dan reactief. “Open source blijft pikken stoom Het is nu helpen om complexe technologische uitdagingen voor de meeste bedrijven op te lossen;. Uit big data en cloud toepassingen van digitale ervaringen”, aldus Dries Buytaert, chief technology officer van Acquia.

Bedrijven moeten deze voordelen van open source te overwegen, en hoe deze activiteiten met de technologie kunnen verbeteren. Dit zijn dwingende voordelen die waarschijnlijk zal blijven top-of-mind te zijn voor organisaties in de komende dagen.

Meer informatie over de voordelen van enterprise-ready open source platform oplossingen door middel van deze gesponsorde IDC whitepaper.

? OpenOffice is dood. Lang leve LibreOffice

Onetime MS Office challenger OpenOffice: We kunnen stilgelegd als gevolg van afnemende steun

? Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack bedrijf

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip