Equinix breidt Sydney campus met een vierde datacenter

Equinix heeft de opening van haar nieuwste Sydney gevestigde internationale Business Exchange (IBX) datacenter aangekondigd.

Het nieuwe datacenter, die bekend staat als SY4, is een investering voor het bedrijf $ 97.000.000 en brengt het totale aantal van Equinix datacenters in Australië tot 5-4 in Sydney, bekend als SY1, SY2 en SY3, en één in Melbourne, bedoelde als ME1. De lancering van SY4 neemt het bedrijf de totale wereldwijde datacenter aantal tot 146 in 21 landen.

Bestaat uit 12.500 vierkante meter van de totale bruikbare vloeroppervlakte, de SY4 bij de lancering biedt een totale capaciteit van 1500 kasten, maar zal naar verwachting een totale capaciteit van 3.000 kasten na voltooiing te bieden.

Volgens Equinix Australië directeur Jeremy Deutsch, de faciliteit heeft al 20 klanten aangesloten op het gebruik van de faciliteit, met inbegrip van managed hosting provider Servers Australië, cloud provider Zettagrid en beheerd netwerk service provider Connectivity IT.

Daarnaast Deutsch bevestigde de 14.000-kilometere Hawaiki onderzeese kabel tussen Australië en Nieuw-Zeeland naar Hawaii en de westkust van de Verenigde Staten, die uiteindelijk begonnen met de bouw in april en is het gevolg voor de voltooiing in juni 2018 zal eindigen in de SY4.

Hij voegde eraan toe dat de SY4 een extra point of presence (PoP) voor netwerk-providers, waaronder TPG en Vocus, evenals de onlangs aangekondigde Trident onderzeese kabel die de westkust van Australië zal verbinden met Singapore via Indonesië zal zijn.

In feite, Equinix CEO Steve Smith zei dat meer onderzeese kabels zijn in 2016 aangelegd dan de laatste vijf jaar, te wijzen op Equinix is ​​een groot deel van die markt te vangen.

“Alle van de grootste cloud providers in de wereld weten het verkeer dat de cloud is mogelijk gaat om de huidige onderzeese kabel capaciteit overtreffen. De Facebook, de appels, de Googles zijn de financiering van deze nieuwe kabels. Er zijn 50 projecten in de wereld van vandaag … veel van deze nieuwe kabels zijn landing in Equinix, “zei hij.

Deutsch verzekerde ook de mogelijkheid is gebouwd zeer veerkrachtig te zijn.

“We zijn met behulp van N + 1 architectuur als we bouwen onze faciliteiten uit. Dit betekent in feite als we drie eenheden naar vollast draaien voor iets wat we hebben een extra één. Dit stelt ons in staat uiteraard diensten te handhaven tijdens fouten van een bepaalde unit en helpt ons om de faciliteit gelijktijdig te behouden, zodat we de motor gaan de hele tijd zonder enige downtime voor onze klanten kunnen houden, “zei hij.

De garantie van de Kust Middellandse komt na Amazon Web Services, een van de grootste cloud service provider klanten van Equinix, getroffen door een stroomstoring in begin juni, dat de dienst van een aantal grote klanten, waaronder Domino’s Pizza, Foxtel Play, Foxtel Go, en Stan verstoord.

Echter, Smith verzekerde het bedrijf was op geen enkele wijze betrokken bij de AWS debacle.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

“We lopen deze faciliteiten 24/7 365 dagen per jaar, en we hebben incidenten elke dag, [maar] dat specifieke incident … had niets te maken met Equinix … die ergens anders gebeurd,” zei hij.

Bijgewerkt 11:08 23 augustus 2016: correctie werd gemaakt om de $ 97.000.000 investeringswaarde om ervoor te zorgen dat gereflecteerd US dollars en niet AU dollars zoals aanvankelijk gemeld.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen