Executives: we moeten cloud computing om onze medewerkers te verbeteren

Omdat het een werknemer van vandaag is heel anders dan het was zelfs 10 jaar geleden. Vandaag de dag, men verwacht hun werkplek computeromgeving net zo handig zijn als één van de pc-omgeving; Foto:. Joe McKendrick

Voer de cloud. Zakelijke leiders erkennen dat cloud is precies wat nodig is om deze technologische kloof tussen werknemers gewend aan gemakkelijk te gebruiken, onmiddellijke toegang aan te pakken. De enablement van een flexibele en mobiele beroepsbevolking werd aangehaald als een bestuurder van cloud-gebruik door 42 procent van de leidinggevenden in een nieuw onderzoek onder 500 leidinggevenden gepubliceerd door KPMG. Dit is bijna een verdrievoudiging van de 15 procent die nog maar twee jaar geleden dit voordeel zag, in 2012.

Het laatste onderzoek vindt ook leidinggevenden zijn op zoek naar wolk te helpen verhogen de productiviteit van werknemers (54 procent) en een hogere medewerkerstevredenheid (48 procent). KPMG heeft de enquête in samenwerking met Forbes Insights. (Disclosure: Ik ben af ​​en toe een bijdrage aan Forbes Insights, maar was niet betrokken bij deze studie.)

Hoe heeft cloud uitgegroeid tot de ultieme werknemer productiviteit booster in slechts twee jaar tijd? Het leek eerder, alle mensen bekommerde als het ging om cloud is het snijden van de kosten van het opstaan ​​applicaties en onderhouden van datacenters. Het is echt niet uit of werknemers waren blij met de nieuwe regelingen of niet.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Er kunnen twee factoren aan het werk hier. Eerst wordt cloud computing rijpen. Een paar jaar geleden, was het nog experimenteel op vele manieren, en de enige manier om het te verkopen aan het hogere management was om de kostenbesparende aspect te tonen.

Dat brengt ons bij de tweede factor op het werk hier. De economie, althans in de Verenigde Staten, is veel beter dan twee jaar geleden. Op dat moment waren de doldrums van de financiële crisis en de nasleep daarvan nog opknoping over alles. geld besparen en geeft zeer hoge waarde het belangrijkste gegeven beschouwd.

Nu, met de economie langs neuriën, de uitdaging verschuift van stek tot het vinden van de mensen die kunnen helpen om bedrijven om digitale nirvana. En de concurrentie tussen werkgevers om technologie-intensieve en data-intensieve banen te vullen – met andere vormen van banen volgende samen – aan het opwarmen is.

Waardevolle werknemers vast te zitten werken met vervallen, legacy-applicaties kunnen gaan naar plaatsen waar technologie is cutting edge, en ja, meer plezier om mee te werken.

Er is veel meer aan de hand, natuurlijk. De KPMG-onderzoek onder 539 leidinggevenden vindt ook 37 procent gebruik van cloud om de interactie met klanten, leveranciers en partners te verbeteren. Zoals de studie van de auteurs het uitdrukte: “De opkomst van de digitale-savvy klant belt voor organisaties om nieuwe benaderingen en instrumenten voor de communicatie met klanten en prospects te omarmen.” De studie riep de retailsector, die wordt gezien als het omarmen van de wolk in een grote weg.

De belangrijkste zakelijke voordelen gezien van cloud adoptie zijn een verbeterde business performance (73 procent), een verbeterde niveaus van dienstverlening automatisering (72 procent), en lagere kosten (70 procent).

Het risico op gebied van cloud is nog steeds onveranderd, namelijk 53 procent citeren verlies van gegevens en privacy risico’s als de belangrijkste uitdaging wolk. Het goede nieuws lijkt te zijn dat, terwijl de beveiliging van gegevens nog steeds een top zorg, het is “minder versterkt dan voorheen,” de enquête auteurs suggereren. Hoewel de respondenten erkennen bleef bezorgdheid over de veiligheid, de vergelijking met de enquête 2012 resultaten tonen ook een aanzienlijke daling ten opzichte van de 78 procent van de leidinggevenden dat de naam diefstal van intellectueel eigendom een ​​uitdaging (nu tot 50 procent), en de 83 procent die genoemd verlies van gegevens en privacy risico als challenge (weer, nu aan 53 procent). “Dit suggereert dat na verloop van tijd, de veiligheid is minder van een uitdaging en cloud adopters geworden, kunnen het gevoel dat ze beter voorbereid nu om hun gegevens te beveiligen, alsmede het beheer van datalekken wanneer ze zich voordoen,” de studie van de auteurs staat.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie