Facebook News Feed tweak kon nog een ding toe te voegen aan mobiele site het verkeer

De slachtoffers van de huidige Mobilegeddon kon slechter dan verwacht te zetten, zoals Facebook op dinsdag aangekondigd de laatste wijzigingen aan de manier waarop inhoud wordt samengevoegd op de News Feed.

Het sociale netwerk zei in een blogpost dat het nieuwe algoritme geeft prioriteit aan de inhoud van News Feed om gebruikers te helpen meer zien van de berichten dat ze de zorg over. Facebook heeft bepaald dat het grootste deel van de gebruikers de voorkeur aan meer persoonlijke berichten te zien van hun vrienden, zoals foto’s, status updates en video’s.

Wat gebruikers niet willen zien is een heleboel berichten vertellen ze bepaalde pagina’s van hun vrienden hadden gewild, of andere berichten die zij hebben gereageerd op.

Daartoe Facebook zegt dat het werkt om ervoor te zorgen dat de inhoud van goede vrienden lijkt hoger in de voeding, terwijl de berichten uit het bedrijfsleven pagina’s verder naar beneden geduwd. Dat betekent dat uitgevers en marketeers die hebben vertrouwd op Facebook referral kliks kon zien verminderde het verkeer gaan vooruit.

Facebook, echter in geslaagd om rond te verklaren of de veranderingen een significante impact op pagina verkeer zal hebben

De timing van de News Feed veranderingen komt op een reeds zware dag voor de GMO set, toen zoekgigant Google wijzigingen aangebracht in zijn algoritme naar sites die zijn mobiel vriendelijk te bevorderen.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen