Facebook’s Snapchat bieden alles over stem jeugd, marketing budget dat daarbij hoort

Facebook naar verluidt bood ongeveer $ 3 miljard aan Snapchat, een dienst die berichten die in principe zelfvernietiging kenmerkt kopen. Waarom? Properties verouderen snel op het web en tieners belangrijk voor marketeers.

The Wall Street Journal meldde de Facebook-aanbod. Nevermind dat Snapchat is de verste verte niet winstgevend. Ondertussen, Yahoo kocht Tumblr voor $ 1100000000 alles voor de jongere demografische.

Op het eerste gezicht, deze deals zien er een beetje nootachtig. Maar in de context van een marketing budget misschien deze deals zien er niet zo gek.

Ik heb rond gekomen om te denken dat deze dure overnames eigenlijk enige waarde. Waarom? In een video die zal gaan donderdag heb ik een 45 minuten durend interview met Gamestop Chief Marketing Officer Ashley Sheetz. Een groot afhaalmaaltijd vanaf Sheetz was dat Gamestop is na haar gebruikers naar andere sociale netwerken buiten Facebook. Een van die locaties was Tumblr. Sheetz zei Gamestop moet op Tumblr, want dat is waar de gamers waren.

Nu deze beweging betekent niet dat Facebook is vergeten. Gamestop is actief op Facebook ook, maar als je een bedrijf dat streeft naar een bent te zijn one-stop alle demografische winkel je gaat te hebben om je weg daar te verwerven.

De Snapchat aanbod komt ook na Facebook gezegd dat betrokkenheid bij tieners gleed op een dagelijkse basis in het derde kwartaal. De onthulling werd buiten proporties opgeblazen op vele manieren.

Facebook zag een daling van dagelijks gebruik met name onder jongere tieners in het derde kwartaal. Echter, Facebook ligt dicht bij het verzadigingspunt met tieners in de Verenigde Staten toch. Maandelijkse gebruik van Facebook onder tieners blijft stabiel. Facebook aangegeven dat het de ontwikkeling van nieuwe meetinstrumenten schattingen gebruik door de leeftijd.

De grote afhaalmaaltijd is dat de jeugd stemming nodig is voor elke vorm van reclame gedreven bedrijf op zoek naar meer marktaandeel te grijpen. Simpel gezegd, demografie materie.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen