Ford maakt Ford Smart Mobility unit te richten op digitale business aan te scherpen

Ford zei dat het creëren van een dochteronderneming genaamd Ford Smart Mobility, die zal zich richten op het leveren van nieuwe digitale diensten.

Het mandaat van de unit is de mobiliteit services te leveren. Jim Hackett, voormalig CEO van Steelcase, zal de raad van bestuur van Ford verlaten om voorzitter van Ford Smart Mobility geworden.

Door het creëren van een dochteronderneming, is de automaker hoopt te zijn digitale business plan te bevorderen. Ford Smart Mobility zal zich richten op de mobiliteit, autonome voertuigen, de klantervaring en analytics. Ford neemt een twee riek benadering waarbij het zich richt op zowel digitale als haar core business van het ontwerpen, bouwen en marketing auto’s.

Ook: Ford masterplan voor vervoer in te voeren is gebaseerd op software dapperheid

Ford Smart Mobility zal streven om “een deel van de groeiende vervoer markt”, zei Ford CEO Mark Fields. Het apparaat is te rijden als startup binnen de grotere onderneming.

De nieuwe eenheid zal voortbouwen op veel van de projecten en technologieën bij Ford al met een focus op connectiviteit via het SYNC-systeem, de commercialisering van diverse mobiele experimenten, autonome voertuigen van Ford, melding van de fysieke en digitale customer experience en het toezicht op het bedrijf de data science inspanningen.

Hier is een blik op diverse digitale experimenten van Ford.

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Apple, Leuk of niet, Apple echt heeft de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen