Forrester: IT om te bezuinigen op alledaagse onderhoud

Technologie execs kan eindelijk hebben gekregen moe van de vernietiging van 70 procent van hun infrastructuur budgetten om de lichten aan te houden, volgens een rapport van Forrester Research. Als Forrester juist is, zal er een belangrijke ommekeer vooruit.

De typische IT denken gedicteerd dat 70 procent of zo van het IT-budget ging naar het onderhoud en de ondersteuning bij de rest gaat in de richting van innovatie. In 2010, Forrester verwacht dat slechts de helft van uw IT-budget gaat naar onderhoud met 30 procent gaat naar innovatie. Dat 20 procent resterende deel zal gaan naar uitbreiding van het bedrijf.

Forrester-analist Robert Whiteley opgemerkt dat de infrastructuur en exploitatie besteden doorgaans goed voor de helft van het IT-budget. In een notendop, IT-infrastructuur uitgaven nodig heeft om zichzelf op te zetten voor groei. Het probleem: Het besteden de helft van de begroting van IT-infrastructuur en het datacenter (server, storage, netwerken) en de rest op de gebruiker-technologie (desktops, laptops en mobiele apparaten) is niet van plan om te snijden. Infrastructuur uitgaven zal moeten om uit te spitten ruimte voor innovatie en projecten die het bedrijf te laten groeien.

Lees meer van “de uitgaven IT-infrastructuur om te bezuinigen op alledaagse onderhoud, zegt Forrester ‘in het website.com.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen