Forrester’s Top 20 Mobile Device Management Best Practices Voor Bedrijven

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

Forrester Research-analist Benjamin Gray was de gekenmerkte gast op een Sybase-hosted webinar afgelopen week (15 december). Als een goede gast, Gray kwam lager interessante gegevens en anekdotes over de mobiele opname in de onderneming, maar ook zijn aanbevelingen afgeleid uit honderden CIO interviews voor de beste manieren om te beheren en beveiligen van uw mobiele apparaten.

Laten we beginnen met de data en anekdotes. Er is een “enorme toestroom” van mobiele apparaten in de bedrijven, zoals blijkt uit de Noord-Amerikaanse en West-Europese enquêtegegevens van eerder dit jaar, waaruit blijkt dat de helft van de ondernemingen nu al ondersteunen meer dan twee mobiele platforms, met 29% ter ondersteuning van drie of meer (klik op de dia’s om een ​​grotere versie te zien).

Meer dan 50% van de ondernemingen hebben toegegeven aan de werknemer druk en ondersteuning persoonlijk eigendom smartphones. Onder de rest, zijn er een heleboel van IT-managers en “zelfs C-level executives” maakt het nu een prioriteit voor het opstellen van een dergelijk beleid en management strategie te ontwikkelen.

Ondanks de toestroom van werknemers eigendom apparaten, BlackBerry en Windows Mobile blijven verrassend sterk, althans ze deden in Q1, wanneer dit onderzoek is uitgevoerd. Dat zal niet hetzelfde voor lang verblijf, zegt Gray, die Android en iPhone verwacht om snel te voorschijn. Maar geen van beide OS ooit zal domineren, zei hij. Dat betekent extra werk voor bedrijven, maar laat individuele werknemers de winnaar in dit scenario.

Zoals voor best practices, Gray heeft 20 tips. Eerst en vooral, moeten bedrijven beginnen met het onderzoeken van hun gebruiker bevolking en het creëren van het beleid op basis van dat. Dit zou een baseline-beleid die van toepassing kan zijn voor iedereen, van de vrachtwagen chauffeur aan de CEO, met een sterkere lagen boven te betrekken.

Echter, weinig ondernemingen vandaag de juiste segment hun gebruiker bevolking. Als gevolg daarvan, de meeste IT-organisaties over-veilige en over-beheren 80% van hun werknemers, maar onderbemanning hun 20% belangrijkste, zegt Gray.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Gray adviseert bedrijven om “te omarmen mobiel-apparaat-agnostisch mobile device management oplossingen” (full disclosure: zoals Sybase Afaria) in software of diensten vormen, in het bijzonder een die een “single ruit” biedt. En terwijl hij adviseert dat bedrijven zetten hun telefoonnummer op het vergrendelde scherm te bellen als het apparaat verloren is gegaan, heeft Gray gelooft niet in het zetten van een bedrijfslogo op het apparaat, omdat het te veel van een verleiding om data dieven presenteert.

Om hackers tegen te gaan, IT-managers moeten strikt beleid op het gebied van wachtwoorden, mislukte verificaties (fail tien keer en het apparaat gegevens worden automatisch vergrendeld of zelfs afgeveegd) en data-opslag (versleutelen alle gegevens).

Gray adviseert ondernemingen om te investeren in de “juiste multi-platform oplossing”, zoals hij gelooft dat het een betere investering op lange termijn op het gebied van IT-tijd en kosten. Hij biedt vijf andere afsluitende tips die ondernemingen kunnen handelen nu.

——-

Heeft uw organisatie te implementeren sommige of de meeste van deze mobiele best practices? Wat zou kunnen missen?

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september