Frauduleuze sites voor Japanse banken, bedrijven, govt agentschappen gevonden

Verschillende blijkbaar nep websites die lijkt op de werkelijke degenen die van de Japanse banken, bedrijven en overheidsinstellingen zijn gevonden, hoewel diefstal van persoonlijke gegevens is nog niet bevestigd.

The Japan Times meldde vrijdag, onder aanhaling van een niet-geïdentificeerde Financial Services Agency officiële en andere bronnen, dat hoewel er geen problemen, met inbegrip van diefstal van gegevens, zijn nog niet bevestigd, financiële instellingen hebben online gebruikers aangespoord om alert te blijven. De Financial Services Agency (FSA) is de overheidsinstelling het toezicht op banken, verzekeringen, effecten en uitwisseling.

De nep-sites worden gezegd dat de echte websites van de banken, bedrijven en lijken, overheidsinstellingen, maar ook enkele woorden in het Chinees, de bronnen zei in het rapport.

De FSA officiële toegevoegd sinds de nep-websites niet noodzakelijkerwijs de gebruikers vragen om persoonlijke gegevens in te voeren, was het moeilijk om te concluderen of de sites worden gebruikt voor phishing of andere daden van fraude.

Verschillende regionale banken zijn gewaarschuwd over de nep-sites, en gaf de informatie door aan de regionale bureaus financiën hen het toezicht, de Japan Times.

Symantec Japan opgemerkt dat de frauduleuze websites had kunnen worden bereid door Chinese telecombedrijven om mensen gebruik van mobiele telefoons of computers met langzame internet snelheden voor toegang tot de websites, het toegevoegd.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond