Fuhu Nabi: Is The Best Kids ‘Tablet De juiste keuze voor jou This Christmas?

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

(Na bijna 300 berichten in de afgelopen 2,5 jaar, dit is mijn laatste blog voor UberMobile. Ik ben vereerd om een ​​getuige bij de geboorte van de mobiele 2.0 / post-PC-tijdperk, en te delen wat ik heb gezien en geleerd met u allen. Blijf me op Twitter op @ericylai zoals ik van plan om opnieuw te verschijnen binnenkort met een andere agenda op zoek naar nieuwe trends in de manier waarop bedrijven samenwerken. En blijven lezen UberMobile, zoals u zult in goede handen met mijn opvolger, Bill Clark.)

Na het spelen met de Fuhu Nabi 2 tablet op en af ​​voor de afgelopen maand, ik ben 100% zeker te verklaren dat de beste kids ‘tablet die er vandaag.

Dat is niet de belangrijke vraag, dat wel. De belangrijke vraag is: is de $ 199 Nabi 2 een beter geschenk voor uw familie deze kerst dan gelijkwaardig geprijsde Amazon Kindle Fire HD en Google Nexus 7, de $ 329 iPad Mini, of zelfs de $ 399 Google Nexus 10?

Het is een ingewikkelde vraag, dus voordat ik dat antwoord, laat me delen van mijn ervaring met de Nabi 2.

Full disclosure: de Android-gebaseerde Nabi is de enige kinderen ‘tablet heb ik hands-on getest. Maar onbescheiden te zijn, heb ik mijn eerlijk aandeel van onderzoek gedaan naar tablets. Vanuit mijn lezers e-mails, de Nabi was de enige tablet die bijna elke ouder zei was op hun lijst.

Dus de Nabi was de enige die ik was echt benieuwd om mijn handen te krijgen en te zien of het mij en mijn kinderen konden zwaaien (twee jongens, beiden net draaide 9 en 7, respectievelijk) van de iPad ecosysteem.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

De Nabi 2 bundelt 25 gratis apps, met inbegrip van deze fingerpainting app die mijn jongste zoon vond.

De Nabi afkomstig van een Los Angeles-area startup genaamd Fuhu, die je misschien hebt gehoord is, klaagt Toys R ‘Us, in principe voor het stelen van zijn ontwerp en business plan.

Normaal gesproken zou deze twee factoren mijn twijfels rijzen over Fuhu de levensvatbaarheid op lange termijn. Maar Fuhu’s donateurs behoren enkele van de grootste namen in de Taiwanese pc-scene, waaronder Acer, Foxconn, Kingston Technology en VIA Technologies. Het kreeg slechts een $ 5 miljoen investering van toonaangevende Japanse telco, KDDI. Dus ik zou niet ongerust te zijn.

$ 150 moet de prijs punt dat uitgebreid marktonderzoek heeft aangetoond dat ouders en grootouders zijn bereid om te besteden aan de kinderen zijn ‘presenteert deze dagen, want dat is wat de overgrote meerderheid van de kinderen’ tabletten zijn geprijsd.

De Nabi 2 kan zijn $ 49 meer, maar het is absoluut de moeite waard, om twee grote redenen. Ten eerste, de meeste kinderen ‘tablet makers zijn het maken van aangepaste, kindveilige app stores en en de inhoud die zij hoopt te verkopen aan de ouders. Fuhu is geen uitzondering op deze scheerapparaten-and-blades strategie, in de hoop op de lange termijn profiteren van de verkoop van $ 2,99 / maand abonnementen op haar Spinlets + TV-dienst en betaalde app downloads.

Het verschil is dat de Nabi 2 bevat al 25 gratis educatieve apps en games. Deze lopen vanaf de ubiquituous Angry Birds en Fruit Ninja aan de totaal onderhoudende AirAttack, een hommage aan de top-view shooter games van de jaren ’80, die mij en mijn kinderen net zo genoten.

Eén zoon echt genoten van de fingerpainting app, terwijl de andere de voorkeur aan de drums en beul degenen. Er zijn ook 50 gratis songs en 30 gratis e-books. Al met al, een paar honderd dollar aan gratis content daar, zegt het bedrijf. (Opmerking: Een Fuhu woordvoerster zegt dat zowel AirAttack en de fingerpainting app niet is opgenomen in de gratis bundel, maar kan worden gekocht via de App Zone store.)

De tweede reden: de Nabi 2 hardware. Overwegende dat tablets zoals Oregon Scientific MEEP, Toys R ‘Us’s Tabeo en anderen alle sport single-core ARM-chips, de Nabi 2 heeft een quad-core Nvidia Tegra 3-chipset, 1 GB RAM, 8 GB aan opslagruimte.

sub-standaard scherm van de Nabi 2’s niet voorkomen dat mij en mijn jongens van wordt verslaafd aan het spel opgenomen, AirAttack.

Afgezien van een inferieure scherm, de Nabi 2 is vrijwel identiek aan de Google Nexus 7, die voor het grootste deel van deze zomer en vroege herfst rond werd beschouwd als de snelste tablet.

Weten hoe snel dat mobiele hardware voorschotten / onbruik is geraakt, zou ik denk dat dat de Nabi 2 een levensduur zal hebben 2-3 jaar langer dan $ 150 collega’s, zoals de MEEP en Tabeo.

De Nabi achilleshiel

Maar specs zijn specs. Hoe werkt de Nabi 2 uit te voeren in het echte leven? Volgens mijn zoons, de Nabi 2 was all-around zippier dan ons (1-gen) iPad.

Er waren enkele kleine minpuntjes. “Het crasht elke keer als ik denk multiplayer Fruit Ninja,” zei mijn 9-jarige. Het scherm soms verbleekt tot zwart tijdens een video, meldde mijn andere zoon. Let op: Ik heb niet controleren om de Nabi bijwerken terwijl ik het had, zodat deze problemen kunnen zijn vastgesteld.

Als het lijkt alsof ik blijf de opvoeding van het scherm van de Nabi 2’s, dat is omdat het is het apparaat duidelijke zwakke plek. Het is niet helder, noch op 1024×600, zeer scherp.

Zowel de Nexus 7 en Amazon’s Kindle Fire HD hebben 1280×800 resolutie, vetmesting 66% meer pixels in dezelfde 7-inch scherm. De Nexus-10 met zijn resolutie van 2560×1600 sport een ongelooflijke 670% meer pixels. Zelfs de iPad Mini, die ook is bekritiseerd voor de resolutie, is bijna 30% scherper. Bright-eyed kinderen misschien niet schelen, maar volwassenen als mij opgevallen.

ouderlijk toezicht

Out of the box, de Nabi 2’s ouderlijk toezicht, aka “Nabi Mode,” zorgen voor een zeer veilige omgeving voor kinderen. Deze omvatten de Maxthon kindveilige webbrowser, de curator App Zone (winkel) met 500 + apps, en de videospeler. Vroegrijpe kinderen gebruikt om te surfen op YouTube of zoeken op Google of Wikipedia voelt zich opgesloten, dat wel.

De Nabi beloning systeem, genaamd Treasure Box, laat ouders award digitale coins (aflossing per Nabi app store) om kinderen voor het voltooien van taken en klusjes op het Nabi of offline. Het is goed doordacht, maar kan arbeidsintensieve als ouder te beheren.

The New Competition

Volwassenen kunnen de Nabi 2. gebruiken Er is een alternatieve webbrowser waarmee gebruikers downloaden van content. Ouders kunnen de Amazon App Store en Netflix op de Nabi ook de installatie – kijk voor meer informatie over de vele fansites zoals Everything Nabi !. de toegang tot het installeren van Google Play is technisch lastiger, maar is vermoedelijk doe-staat.

Natuurlijk is het omgekeerde altijd het geval geweest – kinderen zullen tablets van hun ouders gebruiken. Dat is wat maakte de ouders als ik nerveus. Elke keer als mijn kinderen zeggen dat ze gaan op YouTube op zoek naar de nieuwste hilarische Dinosaur Office video, ik ben bang dat ze in plaats daarvan typt u een aantal semi-ondeugend woord dat ze geleerd op de speelplaats en plotseling zullen ze kijken naar iets dat ze je alleen in staat zijn om unsee na jaren van therapie als een volwassene.

Dat is wat maakte tablets kinderen ‘- zie deze galerij van tien van de heetste degenen – zoals een slam dunk.

Maar de nieuwste versie van Android 4.2 ‘Jelly Bean’ laat de oprichting van gebruikersprofielen voor meerdere gebruikers. Dat betekent dat ouders kunnen afzonderlijke logins creëren voor hun kinderen die filter en laat alleen kindveilige inhoud en apps. Dit zou van toepassing zijn op de nieuwe Google Nexus tablets als de Kindle.

Ouders met oudere, niet-upgradeable Android-tablets kunnen zich wenden tot; ouderlijke controle apps zoals Kytephone.

Als voor de iPad Mini, zijn er geen meerdere gebruikersprofielen, dus het is moeilijk om te schakelen tussen volwassene en kind-gebruikers. Maar je kunt het opzetten van agressieve content filtering en ouderlijk toezicht. En voor $ 329 van de iPad Mini is nu net zo betaalbaar als de iPod touch ($ 299 tot $ 399), die ouders zijn het kopen en het geven aan kinderen voor jaren.

Ik vroeg mijn kinderen wat zij dachten over het algemeen. Mijn 7 jaar oude zoon gaf het 8 sterren van 10, terwijl mijn 9-jarige bekroond met de 7 sterren.

Dus wat moet je kiezen?

Dat klinkt over recht voor mij. Als u op zoek bent naar een tablet die rechtstreeks uit de geschenkverpakking is kid-safe en chockful van leuke en educatieve apps en zullen eigendom zijn of voornamelijk gebruikt door kinderen van 8 jaar en jonger met minimale ouderlijk toezicht, de Nabi is het. Het is de beste van de zalm van de kids ‘tablets. U bent waarschijnlijk niet mis mee om te gaan.

Echter, als de Nabi alleen de eerste of tweede tablet zou zijn voor uw huishouden, of zou zwaar worden gedeeld met tieners en volwassenen, zou ik de Kindle Fire HD Amazon of een van de Google Nexus tablet aanraden.

Als uw kinderen al sterke geschiedenis met spelletjes en apps alleen beschikbaar op iOS, zou ik sterk overwegen de iPad Mini.

In onze situatie, met slechts één, snel-aging tablet in het huis, is het zinvoller dat onze volgende tablet een volwassen exemplaar dat we een veilige manier met onze kinderen kunnen delen zal zijn. Ondanks onze lange geschiedenis met de iPad, ben ik geneigd de Google Nexus 10 met zijn killer scherm. Maar voor veel andere ouders en giftgivers dit vakantieseizoen, de Nabi is zeker de beste keuze.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september