Fujitsu introduceert robuuste Stylistic M702 tablet die kan ‘roll met de stoten’

Fujitsu heeft een onderneming Android tablet voor zakenmensen die een groot deel van hun tijd doorbrengen op de weg ingevoerd.

Mobile World Congress 2013

De Stylistic M702 tablet, gepronkt op het Mobile World Congress in Barcelona op maandag, is zowel waterdicht en stofdicht, volgens Fujitsu. T hij tablet kan worden ondergedompeld in 1,5 m van water gedurende 30 minuten, wordt afgedicht om te voorkomen dat stof van het bereiken van het interieur en heeft een krasbestendig glas te beschermen tegen stoten en krassen, de tablet maker claims.

Het apparaat is voorzien van verschillende beveiligingsfuncties, waaronder een geïntegreerde vingerafdruksensor, full-disk encryptie en volgen externe apparaat en het herstel te helpen.

De tablet wordt geleverd met een Tegra 3-chipset van Nvidia en een 8-megapixel hoofdcamera. De 590g tablet is in staat om verbinding te maken via Wi-Fi, om telefoonnetwerken tot 4G / LTE en andere apparaten via Bluetooth. De tablet kan video van de batterij een looptijd van maximaal 15 uur, Fujitsu claims.

Consumer apparaten zijn te kwetsbaar voor veel werkomgevingen en de Stylistic tablet is bedoeld om deze aan te passen, volgens Fujitsu hoofd van de systemen op de werkplek Dieter Heiss.

We richten op mobiele werknemers met de nieuwe semi-robuuste Stylistic M702, die een no-compromis tablet die kan rollen met de stoten tijdens de mobiele werkdag en zorgen voor business continuity, “Heiss zei in een verklaring.” Bedrijven die bezuinigen door het gebruik van apparaten van de consument in uitdagende omgevingen zullen eindigen met het tellen van de kosten van reparaties en vervangingen voor drassige en sloeg tabletten die gewoon waren niet opgewassen tegen de taak.

De Stylistic M702 begint bij € 999 en is online beschikbaar vanaf maandag in de winkels in heel Midden-Europa, het Midden-Oosten, Afrika en India.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

MWC 2013: Samsung’s Knox systeem houdt BYOD strijd om BlackBerry; MWC 2013: HP Slate 169 $ 7 Android tablet hands-on; MWC 2013: Lenovo introduceert een drietal nieuwe Android-tablets

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Huawei MediaPad M3 octa-core tablet

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; tabletten; Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360- graad convertible, tabletten; Huawei MediaPad M3 octa-core tablet