Fujitsu neemt cloud service provider RunMyProcess

Fujitsu op maandag aangekondigd dat zij een overeenkomst om RunMyProcess, een in Frankrijk gevestigde cloud service provider getekend voor de overname.

motief Het Japanse bedrijf is om haar wereldwijde cloud-activiteiten uit te breiden, met RMP, voegt integratie Platform as a Service (of “iPaaS,” in de nieuwste eye-rolling enterprise acroniem) aan zijn cloud-aanbod. De deal komt ook op de hielen van de aankondiging van Fujitsu’s dat zij voornemens is een “wereldwijde software-center” voor cloud bedrijf in Silicon Valley te openen.

De prijs is niet bekendgemaakt.

RMP werd opgericht in 2007 met een missie om te helpen haar klanten op te bouwen en implementeren van de nieuwste business-applicaties door het integreren en bestaande diensten en de activa combineren van cloud en on-premise oplossingen.

Conceptueel, iPaaS belooft sneller en kosteneffectiever stroomlijnen en het beheer van cross-organisatorische bedrijfsprocessen. Het maakt het mogelijk een bedrijf om klein te beginnen en te schalen als nodig is, en heeft tractie met cloud integrators voor die flexibiliteit gewonnen.

RMP heeft opgepikt 53 integrator partners cloud in 25 landen in de zes jaar van de exploitatie. Het wordt gesteund door de private equity firma XAnge, zich gesteund door La Banque Postale, een van de grootste retailbanken in Frankrijk.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september