Geeksphone voegt nieuwe Firefox OS model Peak +, met extra RAM

Geeksphone is begonnen met het nemen van preorders voor zijn nieuwste Firefox OS handset, het Peak +.

De Spaanse smartphone startup werd het eerste bedrijf om te beginnen met de verkoop van apparaten die draaien op Mozilla’s OS eerder dit jaar, toen, maar twee ontwikkelaar handsets, Keon en Peak gelanceerd.

Peak + verbetert specs van de oorspronkelijke piek met het dubbele van de RAM 1GB, maar dezelfde chips te delen in de vorm van de 1,2 Ghz Snapdragon S4 processor, een acht-megapixel achter en twee-megapixel camera aan de voorkant, 4 GB geheugen en 4.3-inch scherm .

Het heeft echter, volgens Geeksphone, hebben een “superieure look and feel” en “premium materialen”.

Terwijl de Peak + loopt ook Firefox OS 1.1, Mozilla is op pijn om erop te wijzen dat het geen officiële Firefox OS handset.

“Vandaag de dag, Geeksphone kondigde de pre-sale van een nieuw apparaat op basis van Boot to Gecko-technologie. We willen duidelijk maken dat deze nieuwe telefoon die werd aangekondigd is gebaseerd op Boot to Gecko-technologie met pre-release software, maar is niet een gecertificeerd of ondersteund Firefox OS-apparaat “, aldus het bedrijf.

The Peak + is geprijsd op € 149 in de preorder periode (het is naar verwachting om een ​​standaard prijs later omhoog gaan) en zal het schip in het midden van september. De originele Peak, uitgebracht in april, werd ook een prijs van € 149. Het uitverkochte kort nadat het in de verkoop ging.

Firefox OS-apparaten ging eerst op de verkoop aan het publiek eerder deze maand in beide; Spanje en, Madrid, waar de lokale operators begon de verkoop van Alcatel-en-klare Firefox OS-apparaten.

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Duitsland en Griekenland wordt verwacht dat zij de volgende landen aan Firefox OS handsets te krijgen.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar