Getting OpenStack Klaar voor de Enterprise

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

Volgens de nieuwe bevindingen uit GigaOM Onderzoek en CipherCloud, wordt de cloud markt op “groeien 126,5% dit jaar.” Organisaties hebben behoefte aan een flexibele cloud-platform, echter, en een die massieve schaalbaarheid en flexibele architectuur faciliteert – sleutel voor snel veranderende omgevingen.

Cloud markt is ingesteld om te groeien 126,5% dit jaar

Gezien OpenStack

OpenStack wint aan populariteit als de cloud-platform van de keuze voor IT-organisaties. Dit kwam tot uiting in een 2013 IDG enquête die vonden maar liefst 64 procent van de IT-managers, waaronder OpenStack in hun technologie roadmap. In de huidige snel veranderende IT-markt, kan de enorme schaalbaarheid en flexibele, modulaire architectuur van OpenStack helpen geven organisaties de flexibiliteit die ze nodig hebben.

Zoals Gartner-analist Lydia Leong in een blog post te denken over de OpenStack Summit mei 2014 samengevat, is er nog veel werk aan de winkel voor OpenStack tot enterprise-ready zijn. Matt Asay onlangs meende dat een leverancier zoals Red Hat heeft de mogelijkheid om organisaties te helpen optimaal te profiteren van OpenStack via de bestaande kennis over hoe de technologie klaar is voor enterprise adoptie te maken.

Afhankelijk van Linux

Veiligheid – samenhangende onderdelen zijn noodzakelijk voor OpenStack, op basis van Linux, met inbegrip van SELinux en sVirt;. Computing – Kernel-based Virtual Machine (KVM), de hypervisor voor OpenStack, wordt geleverd door het Linux besturingssysteem;. Opslag – Kritiek opslag modules afhangen op Linux voor chauffeurs, samen met verbindingen naar fysieke opslag;. Networking – Open vSwitch wordt afgegeven aan de communicatie tussen OpenStack virtuele machines, die Linux biedt vergemakkelijken.

De nieuwste OpenStack Gebruiker Insights enquête toonde aan dat meer dan de helft van de productie OpenStack-implementaties gebruiken Linux als het host-besturingssysteem. Co-engineering OpenStack en Linux – het ontwikkelen van de componenten met elkaar en vervolgens het optimaliseren van hen om meer voordelen wanneer ze worden gecombineerd aanbieden – kan zorgen voor een meer stabiele, betrouwbare en beter presterende cloud-platform, en helpen enterprise organisaties de kracht van cloud-technologieën met behoud de stabiliteit, veiligheid en betrouwbaarheid die nodig zijn voor kritische bedrijfsvoering.

OpenStack afhankelijk van de onderliggende Linux besturingssysteem voor een aantal diensten en capabilites. Bijvoorbeeld, beveiliging, computer-, netwerk- en storage zijn allemaal afhankelijk van Linux voor de belangrijkste functionaliteit en toegang binnen een OpenStack omgeving

Dit zijn alle kritische OpenStack functies die afhankelijk zijn van het Linux-besturingssysteem, en dienen om de waarde van de co-engineering te demonstreren. Door waarom anders is co-engineering belangrijk?

Klaarmaken OpenStack voor Enterprise gebruik

Verbeterde beveiliging: Veiligheid wordt steeds belangrijker als cyberaanvallen vermenigvuldigen. Door middel van co-engineering, kan de inheemse echtheidskenmerken van Linux uit te breiden over een OpenStack milieu; Interoperabiliteit:. Organisaties zijn afhankelijk van een reeks van derde gereedschap en drivers partij bij het gebruik van OpenStack, en Linux biedt het platform om een ​​hoge mate van functionaliteit te waarborgen en certificering; straightfoward ondersteuning:. Omgaan met meerdere leveranciers kan leiden tot communicatie en workflow problemen, maar met een geïntegreerde OpenStack en het opzetten van Linux, wordt dit een non-issue. In plaats van een enkele leverancier kan helpen om probleem oplossing te stroomlijnen.

Meer informatie over co-engineering OpenStack en Linux met dit technisch overzicht; Installeer OpenStack met een uittreksel uit deze stap-voor-stap handleiding over Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform. Probeer Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform met een evaluatie download.

Co-engineering OpenStack en Linux kan veel voordelen voor zakelijke cloud-implementaties te bieden

Co-engineering is een belangrijk aspect van OpenStack, en het kan nuttig zijn bij het implementeren van een enterprise cloud-omgeving. Met een sterke co-engineered oplossing kunnen organisaties een veilige en flexibele cloud-omgeving, een die gemakkelijk wordt ondersteund en geschaald afhankelijk van de behoeften van de organisatie te bedienen.

OpenStack verwelkomt u in de software-defined economie; OpenStack: 4 jaar later, nog steeds sterk

Enterprise Software;? OpenOffice is dood. Lang leve LibreOffice; Open Onetime MS Office challenger OpenOffice:? We kunnen stilgelegd als gevolg van afnemende ondersteuning; Cloud, Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack vennootschap; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Middelen

 artikels

? OpenOffice is dood. Lang leve LibreOffice

Onetime MS Office challenger OpenOffice: We kunnen stilgelegd als gevolg van afnemende steun

? Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack bedrijf

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip