Go Daddy hoeken om grotere cloud apps provider

Toen ik voor het eerst te beginnen op zoek naar Outright, een cloud service waarmee kleine bedrijven te organiseren en bijhouden van inkomsten en andere informatie die nodig is voor de jaarlijkse boekhoudkundige doeleinden, het was een onafhankelijk bedrijf.

De applicatie kan de gegevens van de belangrijkste markten, waaronder PayPal, eBay, Amazon en Etsy, evenals bank en credit card rekeningen te importeren. De basisdiensten zijn gratis (op dit moment tenminste); Outright Plus (9,95 per maand tot het vierde kwartaal) is een premium service die jaar-, kwartaal- en omzetbelasting tracking en rapportage omvat.

De dienst werd pas interessanter als Outright werd medio juli door Go Daddy verworven.

De grondgedachte van Go Daddy’s standpunt is tweeledig: Niet alleen zijn beide bedrijven gericht op het uitbouwen van de infrastructuur voor het laten bedrijven het beheer van hun activiteiten in de computerwereld cloud, zijn ze allebei gericht uitdrukkelijk op kleine en middelgrote bedrijven (MKB).

“Outright.com heeft een ingebouwde makkelijk te gebruiken software die de werkzaamheden die betrokken zijn bij het runnen van een start-up of een klein bedrijf stroomlijnt … de belastingen, inkomen, de winst, de kosten en andere financiële gegevens die kunnen een adminstratieve afleiding zijn voor het bedrijfsleven eigenaars, “aldus Warren Adelman, die Go Daddy CEO was toen de acquition werd aangekondigd.

Adelman ontslag dat na een paar weken later, dus het zou interessant zijn om te zien of het plan voor OutRight ontvouwt zich als oorspronkelijk verwacht. Hoe dan ook, het Outright buy-out is het bedrijf de eerste grote overname.

Steven Aldrich, die CEO op het moment van Outright de overname was, zei dat de aanvraag heeft meer dan 200.000 kleine bedrijven aangetrokken sinds het in 2008 werd geïntroduceerd “Financieel beheer en belastingen gelden voor iedereen, maar enkele kleine ondernemers willen veel tijd te besteden zorgen te maken over het, “zei hij.

Een voorbeeld van een Outright klant Natalie Rustigan, die eigenaar is van een online kledingwinkel genaamd Superstars in Disguise. Ze zei

Ik heb een vrij druk leven en het was moeilijk voor mij om altijd bijhouden van mijn inkomsten en uitgaven. Met Outright, weet ik automatisch mijn winst en het heeft een lijst van al mijn transacties, samen met grafieken, die het mogelijk maken mij om te zien hoeveel ik besteden aan dingen.

Aldrich is nu Go Daddy’s senior vice president van de aanvragen, en hij zei dat de Outright dienst zal in Go Daddy’s andere kerndiensten, geïntegreerd worden zoals haar website hosting en e-commerce aanbod.

In de komende maanden zal de Outright website worden gestroomlijnd te passen bij de Go Daddy site navigatie, en een geïntegreerde dienst wordt gepland voor het einde van het jaar. Er is een prijs verandering in het verschiet; Outright was al melden de gebruikers dat de prijzen zou veranderen in het vierde kwartaal, hoewel de details zijn nog niet beschikbaar.

In het najaar van 2011 werd Go Daddy uitgekocht door KKR, Silver Lake en Technology Crossover Ventures – en het zei dat het geld zou gaan naar de opbouw van haar diensten bedrijf buiten de kern domeinnaam en hosting diensten waarop het zijn naam maakte. KKR executive Scott Wagner fungeert als interim CEO, totdat de namen boord van een vervanging.

Het zou interessant zijn om te zien of het bedrijf probeert om zichzelf te werpen na de wil van Zoho, die uitdrukkelijk gericht is op cloud zakelijke toepassingen op maat gemaakt voor kleine bedrijven.

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen