Google Apps for Work retooled voor een betere klantenondersteuning

Google Apps wordt vernieuwd en uitgebreid met de bedoeling van het verstrekken van een betere klantenondersteuning haar corporate user base.

Kunt u al uw productiviteit op kantoor, e-mail en samenwerking in de cloud doen? Onderzochten we de laatste kleine-business suites van Google en Microsoft om uit te vinden.

De twee grote verbeteringen die naar de Google Apps for Work steunprogramma focus op de chat en in-product hulp.

Voor starters, Google infundeert product interfaces met contextuele ondersteuning documentatie en Help-artikelen binnen handbereik in het product interface. Dit betekent dat zodra een Google Apps for Work gebruiker is ingelogd, kan men “Help” uit het drop-down menu voor referenties te selecteren.

Als dat niet voldoende is, kunnen gebruikers ook het verkrijgen van een directe link naar Google’s Help Center bellen vanuit hetzelfde venster.

Voor directe hulp met live hulp, is Google Apps stoten chat ondersteuning van een pilot voor een klein zwembad van Google Apps-beheerders voor een brede algemene ondersteuning voor alle Engels-talige Apps-beheerders over de hele wereld.

Hoewel de details op het gebied van talen en een vrijval routekaart niet werden onthuld, het internet gigant beloofd dat chat ondersteuning in meer talen zullen volgen in de komende maanden.

Hoewel het niet een product upgrade te betrekken, is Hangouts krijgt een impuls van een ander bedrijf hoek ook.

Misschien wel een van de meest populaire functies op Google+, de video-conferencing-functie wordt nu vallen onder dezelfde Algemene deken over andere Google Apps-services, zoals Gmail en Drive.

Zo kan Google Apps for Work-gebruikers Hangouts steun te krijgen via de telefoon alle uren van de dag op de top van een beloofde 99,9 procent uptime percentage.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september