Google Maps: update brengt gladder, beter uitziende Street View

Nooit meer fish-eye view on Street View op mobiel.

Google Street View is nu een veel soepeler ervaring op de mobiele en de desktop dankzij een nieuwe rendering engine voor Maps.

De nieuwe renderer zou zich moeten vertalen naar een merkbaar soepeler ervaring bij het verkennen van de wereld door middel van Street View, of u nu panning, het navigeren naar voren, of kijken op gebouwen.

Google draait om de lokale bevolking te helpen bouwen Street View-beelden als het duurt haar mapping diensten aan weilanden nieuw.

De update, die vandaag de dag is de uitrol, moet de springende effect te elimineren bij het verplaatsen tussen locaties, wonky gebouwen en stotteren animaties in Street View. Het brengt ook belangrijke verbeteringen aan Street View op mobiele browsers, zoals motion tracking, touch ondersteuning, en meer realistische stadslandschappen.

De verbeteringen aan Street View op het bureaublad ook verbeterd navigatieknoppen. Nu verschijnt X op de cursor, naast de bestaande richtingspijlen, de volgende landingsplaats markeren als vooruit. Op verticale oppervlakken, zoals gebouwen of bomen, Google maakt gebruik van muur rechthoeken om aan te geven waar de camera zal wijzen in de richting.

De nieuwe renderer maakt soepelere overgang bij het verplaatsen tussen twee punten op een straatbeeld, die het gevoel van glijden in plaats van hoppen moeten geven. Het gaat ook in het stotteren effect dat kan optreden bij het draaien van een beeld, door het gebruik van lagere resolutie beeldmateriaal bij het laden van nieuwe content.

Het is ook mogelijk een betere objectmodellering in Street View, wat merkbaar moeten zijn bij het zoeken naar gebouwen uit bepaalde perspectieven. De oude renderer, kunnen de randen van een aantal gebouwen gekreukt of scheef zijn verschenen. De nieuwe renderer lost deze glitches door het bouwen van een 360-graden-model dat alle mogelijke perspectieven van oordeel, volgens Google.

Enkele van de belangrijkste verbeteringen op mobiele zijn te wijten aan de nieuwe renderer gebruik van Web Graphics Library (WebGL) voor grafische weergave in de browser. Dus in plaats van het zien van curvy fish-eye projecties van beelden op mobiele, Google is met behulp van WebGL een gesmolten bol te presenteren op een meer realistische manier.

Touch-based bewegingen worden nu ook ondersteund op mobiele webbrowsers, waardoor mogelijkheden die beschikbaar zijn in de Maps-app op Android zijn geweest, zoals pinch-to-zoom en dubbel-tap-to-go. Eerder, zoomen vereist op + of – knoppen, terwijl de beweging werd gecontroleerd door te klikken op de pijlen op de grond.

Ten slotte zal de nieuwe motion tracking-functie kunnen gebruikers op mobiele apparaten om hun standpunt over Street View te veranderen door het bewegen van hun apparaat. Ontwikkelaars kunnen ook gebruik maken van deze functie in hun apps.

Google heeft uitgerold de nieuwe renderer in de Google Maps JavaScript API, die ontwikkelaars kunnen gebruiken om hun eigen apps te verbeteren.

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Box integreert met Google Docs, Springboard

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Google Street View: Nu kunt u een rondleiding in de topsport arena’s; Google breekt nieuwe Street View-app voor iOS en Android, Zie de wereld in VR met Google Cardboard en Street View, Google AI wordt beter bij ‘zien’ de wereld door te leren wat om zich te concentreren op (elaptopcomputer.com)

Developer; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, Cloud, Box integreert met Google Docs, Springboard, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface gaat langer mee, veiligheid, Google hebben een website als onveilig? Nu krijg je meer informatie over het probleem

Google een website als onveilig tag? Nu krijg je meer informatie over het probleem

Google StreetView