Het buigen van de spieren van de cloud

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

Wat heeft cloud computing biedt uw organisatie? De definitie van cloud is dat het in grote lijnen beschikbaar, self-service, gemeten, elastisch en in staat om te werken tegen resource pools zijn. De eerste drie van deze zijn vrij vanzelfsprekend – het internet mogelijk maakt cloud-systemen beschikbaar te zijn op een wereldwijde basis, en gebruikers wennen aan hun eigen diensten te selecteren en het ontvangen van rapporten over de prestaties van systemen en wat ze hebben gebruikt.

De laatste twee zijn waar het wordt nog interessanter, dat wel. Resource pooling brengt alle beschikbare processor, storage en netwerk-systemen en maakt ze beschikbaar voor het delen. Elasticiteit neemt deze zwembaden en wijst hen aan verschillende workloads op dynamische basis – de workloads krijgen de middelen die ze nodig hebben, omdat ze die nodig hebben.

Klinkt goed – het probleem is, het is niet zo makkelijk met een private cloud. Laten we aannemen dat je hebt, zeg, 100 verschillende workloads over 200 servers. Het is waarschijnlijk dat uw huidige processorgebruik tarieven zijn rond de 20% -niveau. Met behulp van private cloud en het delen van de processor resource in alle workloads kan u toestaan ​​om zich te ontdoen van een aantal servers en rijden bezettingsgraad op de anderen tot ongeveer 80% – maar je zult nog steeds raakte het plafond van de beschikbare middelen, tenzij je zwaar over- ingenieur.

Laten we nu eens kijken naar een public cloud provider. Het zal honderden of duizenden klanten met tientallen of honderden duizenden verschillende workloads te hebben. Deze aanbieder heeft resource pools die massale – zelfs bij het draaien op 90% + gebruik, zal het meer reserve-middelen dan je in je hele prive-datacenter zou hebben.

Dit zorgt voor een grote flexibiliteit – nieuwe producten of diensten kunnen worden gebracht om gemakkelijker op de markt, nieuwe ideeën kunnen worden uitgeprobeerd – en weggegooid als ze niet werken.

Flexibiliteit van de middelen was de sleutel tot de Turkse open source systemen integrator, Profelis. Het koos voor Microsoft Azure als een middel van het verstrekken van variabele maar schaalbare I / O rond Profelis ‘Linux gevallen, met behulp van de flexibiliteit Azure om gemakkelijk middelen toe te voegen als nieuwe producten en diensten werden aan bestaande en nieuwe markten gebracht.

IT-prioriteiten; Zoals bedrijven versplinteren, zo heeft enterprise architectuur (maar op een goede manier), IT-prioriteiten; Hoe Salesforce houdt de release mojo door het maken van iedereen een product designer, Robotics, de nieuwste IT-medewerkers: Software robots voor het invoeren van gegevens en processen taken; reimagining de onderneming; vertrouwen in cloud security

Profelis begreep hoe de spieren van de cloud flex – misschien moet je hetzelfde doen?

Als bedrijven versplinteren, zo heeft enterprise architectuur (maar op een goede manier)

Hoe Salesforce houdt de release mojo door het maken van iedereen een product designer

Laatste IT-medewerkers: Software robots voor gegevensinvoer en procestaken

Het vertrouwen in cloud security