Het verjagen van de mythen van open source-licenties

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

De; voordelen van open source software; (OSS) leverde om zaken zijn goed ingeburgerd en de uitvoering van passende, het beleid met betrekking tot het gebruik van open is van cruciaal belang voor het handhaven van de veiligheid en integriteit van de interne systemen. De aan de gebruikers van OSS rechten en plichten zijn vastgelegd in de open source licenties verspreid met de software zoals voorgeschreven door de oorspronkelijke ontwikkelaar. Dit bijzondere aspect van open source wordt vaak slecht begrepen, en voor vele jaren, tegenstanders van open source verspreid veel argumenten kritisch over vergunningseisen. Met zo veel valse of onjuiste informatie over deze licenties genereren van FUD (angst, onzekerheid, twijfel) in de zakelijke wereld, hoe kunnen organisaties hun investering verzekerd in open source is de juiste beslissing?

Innovatie leiders Intel en Red Hat zijn sterke voorstanders van open source en vastbesloten ervoor te zorgen best-of-breed open source technologieën toegankelijk zijn voor het bedrijfsleven. Ervaring in het leveren van enterprise-ready open source-oplossingen in combinatie met een acute begrip van filosofieën besturen van de open source beweging betekenen beide bedrijven zijn goed geplaatst om te helpen vereenvoudigen een aantal van de deze complexe en leveren van belangrijke waarde voor uw bedrijf. In zoverre er een aantal gevaarlijke misvattingen over open source licenties die moeten worden aangepakt.

Enterprise Software;? OpenOffice is dood. Lang leve LibreOffice; Open Onetime MS Office challenger OpenOffice:? We kunnen stilgelegd als gevolg van afnemende ondersteuning; Cloud, Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack vennootschap; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Een algemeen-held nog onjuist geloof houdt in dat eventuele wijzigingen of aanpassingen aan open source software in het openbaar moeten worden vrijgelaten. Dit bestendigt vrees dat corporate intellectuele eigendom of gevoelige business logica ontwikkeld met open source software kan in gevaar. Voor louter eigen of intern gebruik, is er geen behoefte aan eventuele wijzigingen in het openbaar worden vrijgegeven.

Een andere veelgehoorde misvatting is dat open source niet kan worden gebruikt in combinatie met de eigen software. Voorstanders van deze visie stellen dat vrije software licenties bevatten bepalingen die hen onverenigbaar zijn met closed-source licenties maken. Er zijn geen dergelijke beperkingen en het is volkomen legitiem om proprietary software (zoals salarisadministratie, boekhouding, of ERP-systemen) met open source-technologie (zoals Linux) gebruiken.

Closed source of proprietary software zal in het algemeen de aanvaarding van een end-user license agreement (EULA) voordat de software kan worden gebruikt. Een EULA kunnen beperkingen stellen aan de manier waarop de software kan worden gebruikt, met inbegrip van het aantal servers van de software kan worden geïnstalleerd op de beperking op te leggen of het aantal gebruikers die software kunnen gebruiken. Propriëtaire licenties niet eindgebruikers toe te passen of te distribueren software. Aan de andere kant, open source-licenties geen beperkingen op hoe de software kan worden gebruikt en in sommige gevallen uitdrukkelijk verlenen gebruikers extra rechten aan te passen en te herdistribueren van de software op te leggen.

Het is belangrijk te begrijpen dat vrije software licenties vormen een contract tussen de gebruiker en de software-ontwikkelaar. In tegenstelling prominente open source-leveranciers, zoals Red Hat bieden toegevoegde waarde abonnementsdiensten aanbieden van enterprise-grade technische ondersteuning, hardware en software assurance, en toegang tot de expertise en kennis bases bedrijven te helpen maximaliseren van hun rendement op open source-investeringen. In combinatie met Intel-powered datacenter infrastructuur, Red Hat-abonnementen leveren kostenefficiënte open source alternatieven voor beperkende eigen systemen. Deze aanpak maakt het mogelijk bedrijven om open source-technologie te gebruiken om te innoveren en snel te implementeren schaalbare oplossingen voor zakelijke eisen sneller te voldoen, zonder afbreuk te doen aan de betrouwbaarheid en kwaliteitsborging.

? OpenOffice is dood. Lang leve LibreOffice

Onetime MS Office challenger OpenOffice: We kunnen stilgelegd als gevolg van afnemende steun

? Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack bedrijf

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip