Kan de komende Galaxy S7 verleiden iPhone 6s gebruikers terug naar de toekomst?

Wat is er nodig om een ​​telefoon gebruiker van Apple over te schakelen naar Android te krijgen (of Android naar Apple)? Er zijn meestal drie of vier factoren in het spel: het einde van het contract, ergernissen met het huidige platform, broodnodige functies op de nieuwe apparaten, en de kosten.

Meer van David Gewirtz

De S7 kan terugkrijgen MicroSD-kaart; Het kan weer waterdicht zijn, Er kan een Note-sized versie; Er kan een grotere batterij voor een langere levensduur zijn, de resolutie van de camera kan gaan, maar de kwaliteit kunnen stijgen

Als u overweegt het kopen van een iPhone 6s of 6s Plus met behulp van Apple’s nieuwe get-a-new-iPhone-per-jaar upgrade-programma, lees dan dit nu. Een gewaarschuwd iemand telt voor twee. Plus, gedeelde smart is genezing.

Elk jaar, als een uurwerk, de grote smartphone spelers hebben product ping pong gespeeld met hun aanbod, in de hoop om hun bestaande klanten te behouden en te lokken switchers.

Telco’s, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

Ik ben een seriële switcher. Ik overgestapt van de iPhone 4s naar de Galaxy S4 omdat – op dat moment – de S4 leek decennia hebben meer geavanceerde functies dan mijn trage iPhone. Dan, in september, ben ik overgestapt naar de iPhone – een groot deel omdat de Galaxy S4 handtekening voordelen van vervangbare batterij en add-on geheugenkaart niet meer bestaan ​​in de Galaxy S6.

Mijn vrouw en ik hield ook van het idee van gemakkelijk jaarlijkse upgrades van onze telefoons, dus we kozen voor de Apple Upgrade Program (die we nog kunnen leven te betreuren).

Hoe meer scherpzinnige van jullie zullen er rekening mee dat ik niet heb gesproken over de functies van de Galaxy Note 5, dat is en was een levensvatbare mededinger. Een van de problemen van Samsung’s upgrade cadans is dat ze lijken hun twee flagship telefoons scheiden door ongeveer zes maanden – dus als je de grotere form factor hield, moest je een half jaar wachten om de beslissing te nemen.

Maar elk jaar, dingen veranderen – soms gewoon een beetje, soms veel. Samsung heeft eigenlijk drie vlaggenschip van telefoons, de S6, de Edge en de Note. Geruchten hebben dat de volgende iteratie van de S6 en de Edge zijn gepland voor deze maand, en dus is het een goed moment om af of Samsung zich terug kan trekken van de rand en motiveren kopers trouw of zelfs te schakelen om te blijven.

Laten we snel samen te vatten de hoogtepunten van de S7 geruchtenmolen

Hier is het ding. Smartphones zijn een partij zoals de presidentsverkiezingen. De meerderheid van de gebruikers zal aansluiten bij een partij of de andere (of één ecosysteem of een andere). Er is een kleinere, maar vaak invloedrijke en wenselijk, groep van onafhankelijke kiezers (of kopers in de smartphone geval) dat een verkiezing kan beslissen (of verplaats het marktaandeel en winstgevendheid naald – vooral voor de niet-Apple-leveranciers).

Dus de sleutel tot het winnen van een product-cyclus (of een verkiezing) is het bereiken en aantrekkelijk voor degenen swing kiezers / kopers. De grote vraag in het geval van de komende S7 is de vraag of de nieuwe aanbod (die echt lijken om een ​​deel van de oude offers zijn, terug te zetten in het product) zijn genoeg om die swing kopers slingeren.

Yep, ik weet het. Ik ben ook niet te voelen. Misschien is de S7 is slechts een off-jaar upgrade (zoals de iPhone s-modellen worden vaak beschouwd). Of misschien smartphones hebben net te veel functies vastgelopen in hen, en het is nu moeilijk te universeel aantrekkelijke nieuwe functies te vinden.

Of, misschien, we hebben geen idee waar we het over hebben, omdat we de rapportage over geruchten. Dat is altijd een mogelijkheid in een eerste bespreking van deze aard. Blijf kijken. We zullen veel meer te zeggen zodra de producten worden aangekondigd en we eigenlijk weten waar we het over hebben.

By the way, ik doe meer updates op Twitter en Facebook dan ooit tevoren. Zorg ervoor dat u om mij te volgen op Twitter op @DavidGewirtz en op Facebook op Facebook.com/DavidGewirtz.

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen