Kerstmis komt vroeg voor Galaxy SIII: Samsung rolt Premium Pack update naar UK

Samsung is begonnen met het uitrollen van een upgrade naar Galaxy SIII handsets in het Verenigd Koninkrijk, dat een groot aantal nieuwe functies, waaronder multi-window ondersteuning en camera verbeteringen, evenals verbeterde aanslagreactie brengt.

Samsung heeft zijn bod gedaald tot Apple producten die betrekking hebben op de lopende rechtszaken tegen de uit de verkoop teruggetrokken in Europa bedrijf.

De Premium Suite upgrade begon S3 telefoons met de Jelly Bean (4.1) versie van Android op donderdag getroffen, Samsung zei in een aankondiging.

Samsung heeft onlangs op voorwaarde dat de Jelly Bean 4.1 upgrade voor de Galaxy SIII, en zal nog meer verbeterde functies te brengen naar de telefoon door middel van de komende Premium Suite upgrade, “aldus het bedrijf.” De Galaxy SIII Premium Suite upgrade zal omvatten veel van de innovatieve en productieve features onlangs ge├»ntroduceerd door de Galaxy Note II.

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Onder de nieuwe functies is multi-window-ondersteuning, zodat twee applicaties tegelijk draaien naast elkaar. Het is daarnaast ook een contextueel bewustzijn verbeterd: bijvoorbeeld, contextuele-tags kan een gebruiker een foto, video of voice memo met de datum, locatie en vrienden aanwezig te taggen. Het doet ook dingen zoals het automatisch openen van de muziekspeler wanneer er een hoofdtelefoon is aangesloten.

Er zijn een aantal andere fotogebonden verbeteringen ook, met inbegrip van nieuwe galerie opties voor het categoriseren of het bekijken van foto’s en nieuwe low-light en ‘Best Face’ functies. Best Face is een herwerkte versie van de vorige beste optie Foto en kunt u het beste schot van elk gezicht op de foto genomen van vijf continu foto’s te selecteren.

De update bevat andere kleine tweaks ook, zoals het maken van Group Zet een stand-alone app in plaats van een deel van AllShare Play om het sneller te maken om toegang te krijgen.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test