kwestie Firefox ‘CPU-bronnen’ beter, maar niet verdwenen

Firefox gebruik van de CPU-bronnen is verbeterd, maar heeft weg niet helemaal verdwenen.

De populaire webbrowser heeft een lange CPU (Central Processing Unit) gebruik kwestie die – in sommige gevallen – overbelast de CPU, veroorzaakt warmte problemen merkbaar in kleine laptops.

Ik schreef hierover in november vorig jaar, nadat ik had worstelen met dit probleem voor meer dan een jaar. In de eerste plaats op een Hewlett-Packard zakelijke ultraportable en vervolgens op de Apple MacBook Air. Zoals ik aan het moment gezegd, mijn theorie is dat veel gebruikers niet opmerken Firefox CPU-gebruik op grote, goed geventileerde mainstream laptops. Maar het kan een probleem op ultraportables, die meer gevoelig zijn voor hitte zijn vanwege de voor de hand liggende ontwerp beperkingen (meestal minder dan een inch dik) zijn.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september