Ministerie van Landbouw de voorbereiding van grond voor Windows 8

Het ministerie van Landbouw, Visserij en Bosbouw (DAFF) is op zoek om te verhuizen naar Windows 8 vanaf Windows 7 volgend jaar, aldus CIO Graham Gathercole, die het omschreven als de “strike back” van Microsoft tegen Apple’s iPad.

De afdeling telt ongeveer 4.500 medewerkers, en zich bezighoudt met een breed scala aan onderwerpen, waaronder bioveiligheid aan de grenzen, de visserij, de export levend dier, slachthuizen, en vele andere vee en bioveiligheidseisen. Dit betekent dat de afdeling maakt gebruik van een breed scala van de werknemers in luchthavens, havens, laboratoria en kantoren in Australië, zowel in grootstedelijke en regionale gebieden.

Het personeel gebruikt momenteel Windows 7 in alle desktops, maar volgens Gathercole, de afdeling is gericht om te upgraden naar Windows 8 op tablets tegen het einde van volgend jaar.

“Ik verwacht naar Windows 8 in het volgende boekjaar, en een Microsoft telefoon biedt mogelijkheden, denk ik, voor een solide mobiliteitsstrategie,” vertelde hij de website.

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

“We zijn zeer nauw samen met [Microsoft].”

Hij zei dat Windows 7 is een goed besturingssysteem voor het personeel van de afdeling te gebruiken, maar is niet helemaal aan de standaard die hij zou willen.

Ik denk dat Windows 8 is beter. Het biedt de mogelijkheid om een ​​betere mobiele oplossing voor mensen [out] in het veld. De Windows 8 tablet biedt de boot uit een [USB] stok oplossing, “zei hij.” In plaats van het hebben van een logge laptop, kunt u een vrij krachtige Windows 8 machine die laarzen uit deze stok hebben. Het kunnen uitvoeren Microsoft Office als goed, en het biedt een zeer veilige link terug naar uw belangrijkste verwerkingsruimte.

Gathercole zei dat hij dit ziet als een goede challenger voor Apple in de tablet markt.

Ik noem het ‘Windows 8 slaat terug op iPad,’ ‘lachte hij. “Microsoft slaat terug op Apple.

Een groot deel van het personeelsbestand van de afdeling is in het veld, wat betekent dat de mobiele telecommunicatie is van cruciaal belang voor hun dagelijkse werk.

“We hebben de inspecteurs dat uit het hele land om verschillende slachthuizen die hun producten exporteren te gaan. We hebben de inspecteurs dat uit te reizen naar schepen. We hebben wetenschappers stapten uit in het veld dat kijkt wat insecten drijven in de wind uit Papoea-Nieuw-Guinea, “zei hij.

We zijn niet zo goed geserveerd in de meer afgelegen gebieden. We hebben een groot aantal iPads die er zijn, maar toegang op afstand is niet zo flash er op dit moment. Het kan problematisch zijn.

wide area network van de afdeling (WAN) wordt momenteel uitbesteed aan AAPT, maar DAFF is nu op zoek breder telecommunicatiediensten door middel van de Australische regering Information Management Bureau (Agimo) telecommunicatie leverancier paneel.

“Ik zou verwachten dat wie deelneemt aan de mobiele strategie staat zijn om dat probleem aan te pakken op afstand voor ons zal zijn,” zei hij.

We hebben een veel breder wide area network. We moeten VoIP [Voice over Internet Protocol] omvatten. We moeten dynamische call centers omvatten, en we moeten video conferencing omvatten op het bureaublad.

Gathercole lid geworden van de afdeling in september 2011, nadat hij de CIO van Medicare en de algemeen directeur van het Department of Human Services ‘(DHS) divisie infrastructuur als Medicare fuseerde met Centrelink en de Child Support Agency tot één afdeling te vormen. Gathercole zei dat in de overgang van een afdeling met meer dan 50.000 desktops en nog veel grotere vraag naar IT aan een agentschap met 5.000 desktops, heeft hij DAFF begonnen aan een reis in de richting van een “tier 1” agentschap.

Wat ik probeer te doen is in te voeren wat ik noem de discipline van een tier 1 agency in een tier 3 agentschap, zoals ik breng het naar wat ik wil zeggen is een Tier 2. Mijn doel is om een ​​zeer grote UNIX-back-end te introduceren , evenals een groot EDW [Enterprise data Warehouse], “zei hij.” we hebben al een Teradata doos die we opstaan ​​als EDW.

Hij zei dat de afdeling zeer goede vooruitgang heeft geboekt in de afgelopen drie maanden, en hij streeft naar de veranderingen in te vullen door het einde van 2013.

Ik hoop dat ik een tamelijk solide infrastructuur milieu door het einde van volgend kalenderjaar.

Dit geldt ook voor het werken met opdrachtgevers van de afdeling, HP, cloud-diensten te gebruiken voor een ramp herstel.

“Er is een enorme hoeveelheid van de besparingen en voordelen voor HP om een ​​back-up naar de cloud zoveel als er voor ons voor lagere kosten en vergoedingen in het herstel [na] een ramp,” zei hij.

Gathercole noemde dit “dompelen zijn tenen in” naar cloud-diensten.

“Ik denk dat voor mij, dat is echt een goede uitstapje in de cloud, voordat ik in enkele van de meer moeilijke kwesties rond [andere diensten, zoals] e-mail in de cloud,” zei hij.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen