Onderwijs software bedrijf LiveTiles verhoogt AU $ 12m en lijsten via reverse listing

Cloud-based onderwijs software provider, LiveTiles is genoteerd op de Australian Securities Exchange (ASX) na een succesvolle kapitaalverhoging van AU $ 12.000.000.

De notering volgt een omgekeerde overname in april van Perth-gebaseerde Modun Resources, een onderneming die eerder betrokken was bij de aankoop, de ontwikkeling, en de winning van thermische en cokeskolen afzettingen in Mongolië.

Hoofdkwartier in New York, Australische kantoor LiveTiles ‘is in Melbourne, met een derde kantoor in Richland, Washington State.

Dit bedrijf op de ASX zet LiveTiles om uit te breiden naar de volgende fase van haar ontwikkeling, “non-executive voorzitter van LiveTiles, zegt Mike Hill.” De mogelijkheden voor groei van de LiveTiles bedrijfsleven zijn echt spannend.

LiveTiles Mozaïek, kleuterschool van het bedrijf om 12 jaar onderwijs product, zet op de top van Microsoft’s cloud-samenwerking platforms.

“We zijn nu verhuizen naar onze groeikansen te versnellen met partners als Microsoft,” CEO en mede-oprichter Karl Redenbach gezegd.

Ons kernproduct is een add-on software tool voor Microsoft SharePoint, die naar schatting 200 miljoen gebruikers heeft, dus we hebben een zeer grote adresseerbare markt voort te zetten.

Op de korte tot middellange termijn, zullen we ons richten op het vergroten van marktpenetratie met bestaande en nieuwe klanten door middel van een hogere omzet en marketing, groei van onze sales team en de financiering van de ontwikkeling van nieuwe producten.

In augustus, LiveTiles de verkoop afgerond van de Nuurst kolen actief als onderdeel van de Modun transactie, die gegenereerd ongeveer AU $ 2 miljoen in de nettowinst verworven.

De AU $ 12 miljoen verhoogd, waardoor de verkoop van Nuurst omvat, evenals AU $ 11.000.000 in de hoofdstad, zal worden toegepast in de richting van voortdurende productontwikkeling en uitbreiding van LiveTiles sales en marketing activiteiten, aldus het bedrijf.

Sinds april, LiveTiles zei dat het heeft 43 nieuwe commerciële klanten, waaronder het Europese voetbal bestuursorgaan UEFA, Pepsico, en het Olympisch Comité Canadese toegevoegd.

Met ingang van 31 augustus 2015, LiveTiles had ook een totaal van 86 partners, een 36 procent toename sinds de aankondiging van de omgekeerde overname. Het bedrijf zei dat het is gericht op de groei van zijn wereldwijde partnernetwerk voor FY2016. In dezelfde periode heeft LiveTiles Mosaic ook ingezet op een extra 190 scholen en school districten, die zijn totale schoolbevolking basis heeft gezien hoger zijn dan 2400.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

“LiveTiles onderzoekt momenteel de mogelijkheden om Mozaïek bij de afdeling onderwijs of school district niveau in een aantal markten te zetten,” aldus het bedrijf.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen