Uitvoering, geen nieuwe ideeën, geef startups rand

SINGAPORE – Startups moeten minder hung up over hoe om het wiel opnieuw uit te vinden met nieuwe ideeën te zijn, en zich richten op de uitvoering, want dat is van cruciaal belang voor het algehele succes, zoals gewiekste strategie en besluitvorming, en het assembleren en het behoud van een sterk team van talent.

Uitvoering belangrijker

Er bestaat niet zoiets als een merk nieuw idee meer, maar verschillende varianten en combinaties van bestaande ideeën, aldus Steve Melhuish, mede-oprichter en CEO van de groep PropertyGuru. De online pand zoeksite begon in Singapore in 2007, en heeft nu vestigingen in Maleisië, Indonesië en Thailand.

We hebben niet uitgevonden PropertyGuru’s business model. [Voordat we begonnen] er waren eigendom sites in Australië en de Verenigde Staten, en we aangepast dat hier, “Melhuish zei op de zijlijn het; Startup Asia gebeurtenis; vrijdag.

Ook vele succesvolle; Chinese bedrijven, van Baidu naar Alibaba begon door het kopiëren van Google, eBay en Amazon van de VS in Web search en e-commerce, voegde hij eraan toe.

“Er is niets mis met het klonen en aanpassen aan de [plaatselijke] markt”, zegt hij, wijzend op de kritiek gericht op Rocket Internet.

Opgericht door Duitse broers, Oliver, Marc en Alexander Samwer, de Berlin-hoofdkantoor incubator maakt zijn fortuin door snel repliceren ideeën van de succesvolle Amerikaanse startups in andere landen, waardoor bedrijven er om te worden verkocht voor miljoenen aan investeringen dollars.

Tijdens zijn interview op het podium op het evenement, Stefan Jung, mede-oprichter en managing director bij Rocket Internet Zuidoost-Azië (SEA), zei: “Een groot deel van het succes Rocket Internet is dat we hebben een wereldwijde invloed.” Het bedrijf uitgebreid van twee vestigingen in Berlijn en München twee jaar geleden kantoren in 43 landen, voegde hij eraan toe.

Een enkel idee kan worden uitgevoerd over de hele wereld binnen enkele weken omdat het bedrijf lokale co-oprichters, die helpt om het bedrijf snel uit te voeren vindt, zei hij. Bijvoorbeeld, online eten levering site, Foodpanda, werd uitgevoerd in 25 landen uitgerold in een zeer snel tempo, zei Jung, die is gevestigd in Jakarta, Indonesië.

Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups,? Waarom de Chinese India’s Hike bode in een getransformeerd ? eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren, e-commerce; Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven

Maar de intense snelheid van de opening lanceert ook resulteert in slachtoffers soms ook, en sommige bedrijven krijgen soms dicht, Jung erkend.

Eerder deze week, Zalora, de online fashion retailer ondersteund door Rocket Internet, zei dat het zal haar activiteiten in Taiwan krimpen.

Er zijn momenten waarop een “moeilijke beslissing [moet] gedaan, maar het is de juiste beslissing”, zei Jung, beschrijft het als de data-driven denkproces bij Rocket Internet.

Zeggen dat we krijgen US $ 20.000.000 van investeerders, [het gaat over] hoe kunnen we dit kapitaal het meest efficiënt toe te wijzen. De markt in Taiwan voor Zalora was niet zo sterk, dus we zullen het meer als een remote bedrijf te runnen vanuit een centrale locatie [elders] maar niet uitschakelen. [Kiezen tussen] investeren US $ 1 in Taiwan of in Indonesië, waar is er meer bang for the buck en het meest logisch om het geld te investeren?

Er bestaat niet zoiets als een merk nieuw idee meer, maar verschillende varianten en combinaties van bestaande ideeën.

#NAAM?

Terwijl sommige zien hun bedrijf methodologie om niets meer dan het klonen zijn, Jung zei Rocket Internet is op zoek naar de “kans om globaliseren on investment ideeën”. Als voorbeeld wees hij op mobiel betalen app opstarten Square, dat werd opgericht door Twitter’s Jack Dorsey. “[Gezien zijn geloofsbrieven] Dorsey heeft veel connecties. Toch Square, dat in de VS werd gelanceerd in 2007, is nu pas uit te breiden naar Canada. Tegen de tijd dat het maakt het naar Europa, kunnen we de marktleider daar te zijn.

Uiteindelijk, besluiten en uitvoering, en geen nieuwe business ideeën, zijn wat te krijgen, startups, succesvol op het einde, zei Casey Lau, mede-oprichter van StartupsHK, een open steungroep voor Hong Kong startups en community development manager, Asia-Pacific bij SoftLayer.

“Bijvoorbeeld, Steve Jobs het maken van de beslissing om mobiele telefoons te gaan en komen met de iPhone. Apple is een software en computerbedrijf. Waarom heeft Motorola of Nokia, die phonemakers zijn, krijgt het eerst?” Lau, een Startup Azië panellid, zei in een apart interview met de website Azië.

Het argument voor en tegen copycat ideeën en startups is ook naast de kwestie, voegde hij eraan toe. “Wat je ook pitchen [in het begin], heb je een ander idee hebben totaal drie maanden naar beneden.”

Facebook en Android zijn allemaal voorbeelden van de uitvoering trumping nieuwe ideeën, merkte hij op. Hoewel het niet de eerste mobiele platform, Android afgeweken van de “walled garden” benadering van iOS, die hebben bijgedragen tot het succes van de nu alomtegenwoordige platform, wees hij erop.

Zoals voor Facebook, waarin verschillende ideeën uit de sociale netwerken van MySpace heeft gekopieerd naar locatie check-ins van Foursquare, ‘s werelds grootste sociale netwerk blijft voor de uitrol van nieuwe functies gericht op; verslaan hun concurrentie, Lau zei, wijzend op de recente, Home for Android-software.

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

? Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven