Vaarwel oude PITA printer, hello nieuwe PITA printer

In het weekend besloten mijn werkpaard Epson printer had genoeg met het leven had, uitgezonden een kleine rookwolk van magie rook, en was niet meer.

Hardware dood op de PC Doc HQ is een veel voorkomend verschijnsel. Stuff krijgt gebruikt en misbruikt zo veel dat de versnelling heeft een levensverwachting van een dronken testpiloot. De waarheid is echter dat ik ben niet boos op de achterkant van die printer te zien. Binnen een week van eigenaar is van die Epson Stylus D120 zou ik begon te haten met een passie. Ik haatte hoe traag het was, haatte het lawaai was, haatte het feit dat het nodig is een koppenreinigingsvloeistof vaker mijn moest ik mijn sokken te veranderen, en gehaat hoe snel alle inktkleuren de verteerd waren, ondanks veelal afdrukken van zwarte tekst.

De enige echte troost was dat ik niet vandaag de dag uit te printen die veel spullen, dus mijn blootstelling aan het was beperkt.

Nou, nu is het dood. Vaarwel oude PITA printer.

Ik wou dat ik kon zonder een printer te leven, maar probeer als ik zou te trekken uit dat, ik kan het gewoon niet doen. Als mijn handschrift waren eigenlijk leesbaar, zou ik de kans om te kunnen leven van mijn leven printer-vrij staan, maar is het niet.

Zo buiten ik ging printer winkelen. Ik zal jullie niet vervelen met de feitelijke gegevens, het volstaat te zeggen dat ik een prijslimiet en ging op zoek naar de eenheid die de minste moeite leek. Ik ging voor een HP Photosmart Plus all-in-one printer. In het algemeen heb ik uit de buurt van all-in-one-apparaten te sturen, omdat de verschillende onderdelen van de invoering van een mogelijke mislukking punt. Ik heb dit keer gekozen voor een printer / scanner combo niet omdat ik geloof dat de apparaten zijn betrouwbaarder, maar van een aanvaarding dat als het de garantie overleeft, heeft het goed gedaan. Ik ging niet met een printer / scanner / fax combo omdat ik nauwelijks een fax en het gevoel dat het toevoegen van kuit van kantoorapparatuur de duivel om een ​​printer / scanner combo zou waarschijnlijk de hele zaak ondraaglijk vervelend te maken. Printers zijn al perfect in staat stinkende erger dan zwavelhoudende oksel van Satan, dat ik echt niet het idee van het gooien in mijn all-time minst favoriete apparaat in de mix genieten.

Hallo nieuwe PITA printer.

Ik heb de printer stapte uit de doos en kreeg het werkt, maar ik moet toegeven dat er bepaalde aspecten die me storen. In de eerste plaats alle cartridges die bij de nieuwe printer geleverd worden met het label “SETUP”, die leidt me om te geloven dat dit zijn enkele cheapo-half gevulde variant van de cartridges die zal uiteindelijk kost me veel geld langs de lijn. Ik heb ze woog vergeleken met retail-versies en de gewichten lijken niet al dat verschil, maar omdat we alleen te maken met een paar milliliter inkt hier, en de meerderheid van het gewicht van de cartridge zal de kunststof behuizing zijn, ik ben er nog steeds van overtuigd dat ik opgelicht hier af.

Dan vind ik dat mijn printer beschikt over een e-mailadres dat ik documenten naar mijn printer via het web kan sturen. Bij uitbreiding, betekent dit dat iedereen junk kon sturen naar mijn printer. Nee, dank u wel.

Dan is er een dubbelzinnige “cartridge chip info” eigenschap die graag informeert me dat het zal “het verzamelen van anonieme informatie over het gebruik van de printer.” Dit is standaard ingeschakeld en heeft niet meer informatie over welke informatie wordt verzameld. Nee, dank u wel.

Oh, en een printer lijkt te zijn geslaagd om een ​​eigen mini storten van afvalstoffen te creëren om zich te ontdoen van te krijgen. Het grootste deel van dit afval is karton en gemakkelijk behandeld, maar een deel ervan is vermomd als dingen met toegevoegde waarde die ik zou willen houden, maar niet te doen. De voeding kwam in een kleine tote bag en de printer in een boodschappentas. Nee, dank u wel.

Ik ben weg om iets af te drukken … want ik kan.

Verplichte-printer gerelateerde Oatmeal cartoon … genieten!

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s