Vergeet het internet der dingen, hier komt de Industrial Internet of Things

Het concept van het internet der dingen (ivd) krijgt stilaan greep in de consumenten wereld, en nu een nieuw rapport is te kijken naar hoe dezelfde concepten in de zakelijke wereld te kunnen worden toegepast.

De zogenaamde Industrial Internet of Things (IIoT) zou de opkomst van nieuwe diensten en bedrijfsmodellen op basis van intelligente aangesloten apparaten en machines te zien, volgens Accenture consultants, en kon de groei te stimuleren in volwassen markten. Echter, deze winsten in gevaar zijn omdat bedrijven en overheden niet nemen onvoldoende maatregelen om brede adoptie van digitale technologieën te zien, waarschuwt.

In 2030, investeringen in de IIoT en de productiviteit te verhogen “, dat moet volgen” zullen naar verwachting $ 6.1tn toe te voegen aan de cumulatieve BBP van de VS, zei Accenture.

Als de VS waren tot 50 procent meer te investeren in IIoT technologieën en de verbetering van enabling factoren, zoals de vaardigheden en breedbandnetwerken, “aldus het rapport verder,” de winst kon bereiken US $ 7.1tn in 2030 “.

In het rapport, Accenture voorspelt gelijkaardige winsten voor andere landen over de hele wereld uit China naar Duitsland. De enige potentiële probleem, zij geloven, is het feit dat “73 procent van de bedrijven moeten nog concrete plannen voor de IIoT maken”.

Het gebrek aan betrokkenheid bij de IIoT is grotendeels als gevolg van de moeilijke toepassing ervan om nieuwe inkomsten te genereren stromen aldus het rapport.

Hoewel een meerderheid (57 procent) van de bedrijfsleiders zeggen dat nieuwe inkomsten de grootste kans van de IIoT zal zijn, minder dan één op de zeven denken dat hun bedrijf daadwerkelijk zal profiteren op deze manier, aldus het rapport.

In plaats daarvan worden de bedrijven gericht op het gebruik van de IIoT om efficiëntiewinsten te maken en zien de productiviteit van werknemers en lagere operationele kosten – met 46 en 44, respectievelijk aangehaald procent – als de meest waarschijnlijke voordelen voor hun bedrijven.

Lage marktaandeel van sensoren kunnen hinderen Zuid-Korea ivd rijden, Internet of Things rijden wereldwijde aansluiting; CES 2015: AllSeen Alliance om het internet van de dingen te brengen

Tachtig-zeven procent van de zakelijke leiders geloven dat de IIoT een netto-schepper van banen zal, volgens het onderzoek. Accenture onderzocht dan 1.400 leiders van internationale bedrijven, van wie er 736 zijn CEO’s.

verder lezen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen