Vier redenen waarom School Tablet Rollouts Kan Stumble – of niet

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

Niets is perfect. Bij het creëren van mijn, kaart van de 120 + back-to-school iPad en tablet-implementaties, dit najaar, leerde ik een paar dingen over wat moeite voor scholen en leerlingen kunnen veroorzaken. Dit zijn goede lessen voor bedrijven en andere soorten organisaties na te denken over te gaan mobiel.

(Check out my lijst van de 100 Grootste iPad Rollouts, die met mijn recente onderzoek zeer schoolgaande zwaar is geworden).

1) implementeren iPads – en dan niets anders te doen. Mijn collega John Fontana – hij schrijft de website blog op privacy-technologie, Identity Matters – is fel onder de indruk van de iPad implementaties bij zijn zoon middelbare school.

Ze spraken over cutting edge, digital natives, blah, blah, blah. Maar hun digitale samenwerking denken was zo old school “, zegt hij, heeft gereageerd op mijn blog,. Als ze genoemd e-mail en telefoontjes, wist ik dat ik in de problemen Mijn zoon laatste stuurde een e-mail drie jaar geleden en vorige maand verbrandde hij maar liefst. 120 seconden in cel [voice] tijd.

Hoe dan ook, geen tekst boeken, geen apps, geen huis werk, geen digitale opdrachten gebeurde op de iPad het hele jaar, “vervolgde hij.” Het ding dat gebeurde was storend internet surfen en het spelen van games. De iPad experiment was nooit een discussieonderwerp toen ging ik naar ouder leerkracht conferenties. Ik vroeg over het en was altijd beantwoord met een grijns en een schouder schouderophalen.

Er zijn meerdere zonden hier: een ouderwetse manier van denken, een gebrek aan integratie in het curriculum en blijkbaar geen training voor de docenten.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Op curriculum, maakt je school niet nodig om e-leerboeken te nemen van de grote uitgevers. De selectie van educatieve apps en eBooks van alternatieve uitgevers is enorm.

U kunt zelfs uw eigen e-leerboeken te creëren. Voorzienigheid Academy, een katholiek K-12 school in Plymouth, Minnesota, deed. De leerkrachten ontwikkelden hun eigen iBooks en lesplannen rond literaire klassiekers als MacBeth, aldus Mark Strobel, directeur van marketing voor Providence eLearning, een spin-off van de school, dat is marketing van de iBooks naar andere scholen.

2) niet in slagen om deze glimmende, draagbare objecten tegen diefstal of beschadiging te beveiligen. Bij Phillipsburg High School in Kansas, werden 150 iPads gestolen in augustus een week voor de lessen waren om mee te beginnen.

Of de dader kan een insider zijn. At Pinellas County (Florida), werd een middelbare school leraar die belast is met het nemen van een iPad van school en de handel in een Best Buy, waardoor haar carrière verpest voor een miezerig $ 145.

Of neem Zeeland High School in Michigan, die 1.800 iPads had ingezet het voorgaande jaar

Terwijl personeel voorspelde 10 tot 15 procent van de iPads zouden reparaties nodig, ongeveer 15 tot 25 procent van de tablet-computers werden beschadigd … Austin Bollinger was een afgestudeerde die ongelukkig met een $ 140 bill was. Hij dacht dat de wijk moet in een meer duurzame inrichting hebben geïnvesteerd, zoals de Samsung Galaxy Tab en had een meer redelijke tariefstructuur.

Bollinger, die een online petitie begonnen om zich te ontdoen van de iPads op de school, zei dat de wijk heeft een goed educatief plan niet in de plaats voor het gebruik van de iPads.

dure fout Bollinger was dat hij koos uit een $ 53 verzekeringspolis aangeboden door Zeeland. Ongeveer 40% van de studenten kocht de $ 53 verzekering.

Verzekering is een vereiste bij veel scholen die implementeert iPads dit jaar geworden. Veel beleid goedkoper dan de Zeeland gebruikt.

Bij Manchester Area scholen, ook in Michigan, verzekering kost slechts $ 35 per jaar. En de verzekering die Phillipsburg had op zijn gestolen iPads helpt betalen voor hun vervanging.

Dat lijkt mij redelijk. Bij mijn kinderen ‘school, de ouders en leerkrachten vereniging vrij veel verwacht dat we doneren een paar honderd dollar per student voor de klas leveringen, niet met inbegrip van technologie.

Naast verzekeringen, veel scholen zoals Arlington High School in Massachusetts, gebruikt afsluitbare karren te beveiligen en op te laden iPads ‘s nachts.

Scholen zijn ook het minimaliseren van de pijn van de verloren, gestolen of beschadigd iPads door ze te leasen in plaats daarvan, zoals E.D. Wit en Vandebilt Middelbare scholen (Louisiana) deed. Leases bevatten vaak bepalingen die een bepaald percentage van gebroken of verloren iPads te vervangen. En de leasemaatschappij kan ook helpen bij het beheren en opsporen van gestolen of verloren iPads.

3) Het negeren van het belang van het netwerk. In de school district West Linn-Wilsonville in Portland, Oregon gebied, een middelbare schoolklas ingezet Samsung Galaxy Tabs vorig jaar. Volgens Marie Bjerede en Tzaddi Bondi, en auteurs van het recente rapport, Leren is Personal, de leerlingen met behulp van de Galaxy Tabs vond dat het verbinden met openbare Wi-Fi-netwerk van de school was een langdurig proces dat ze moesten meerdere keren per dag te herhalen. Het netwerk was zo slecht dat veel studenten niet kon verbinden “, zelfs wanneer pal naast een router.”

De IT-afdeling uiteindelijk verleende de tabletten toegang tot het privé-Wi-Fi-netwerk, dat hielp oplossen veel van de problemen.

In afwachting van dergelijke potentiële problemen met het netwerk, zijn veel scholen doen grote campus Wi-Fi-netwerk upgrades voordat ze tablets inzetten. Dit is iets waarover Cisco de trommel heeft geslagen, en de netwerkleverancier kan gelijk hebben.

4) Het kiezen van een onvolwassen platform. Volgens Bjerede en Bondi, hadden ze de Samsung Android-tablets in 2011 gekozen, omdat ze hoopten op een goedkopere, meer open alternatief voor iOS waarop een toekomstige grotere uitrol baseren te vinden.

Dat bleek niet het geval te zijn, schreven ze

Hoewel we vonden een aantal voordelen aan het gebruik van de Android-apparaten die de functies van iOS-apparaten parallel, de versnippering van het Android-ecosysteem in combinatie met de relatieve onvolwassenheid betekent een hogere mate van technische problemen zijn waarschijnlijk zal worden geconfronteerd met geen betrouwbare manier aan te pakken ze toch … in ons geval, toen we onverklaarbare instabiliteiten in de populatie van Galaxy Tablets, wilden we Android updaten naar de meest recente versie om te zien of het zou helpen. Alleen dan hebben we leren Samsung hadden gekozen nieuwere versies van het besturingssysteem niet te steunen op onze toestel.

Dit is natuurlijk een politiek beladen onderwerp. Mijn POV is dat dergelijke kritiek op Android zijn veel minder geldig vandaag dan 12 maanden geleden. Android is veel meer gepolijst en beheersbaar dan voorheen. Google vertraagt ​​haar voorheen hectische updateschema voor Android. En Samsung heeft me verteld dat het van plan is om veel meer stroom blijven op het vrijgeven van Android updates voor producten die al in de handen van de klant.

Bovendien is er een educatieve Android-tablet genaamd de Kuno van een bedrijf in Indianapolis, IN ontworpen om een ​​kant en klare oplossing voor scholen. Hoewel de 10-inch Kuno kost $ 500 per stuk, zoals de iPad, het is geïntegreerd met het management van het apparaat en learning management software die is ontwikkeld door het bedrijf.

“CurriculumLoft ook daadwerkelijk te leveren juiste content op de tabletten. Leerkrachten kunnen CurriculumLoft gebruiken om die inhoud op basis van hun kwaliteiten, wat leraar is, sturen ze het gewoon uit deze student, leveren zal zijn” de IT-directeur van de Kardinaal Community School District in Iowa vertelde een lokale krant.

De Kuno wordt ingezet door scholen in Virginia, Illinois, Iowa en Indiana.

Tot slot, het prijsvoordeel van Android-apparaten versus iPads is nog aantrekkelijker dan een jaar geleden. Ik vond een aantal vermeldingen van scholen inzetten van $ 199 Amazon Kindle Fires, met inbegrip van de wijk San Marcos in Texas, Whitney Elementary in Las Vegas en de Indiase deelstaat Middle School in South Carolina. Ik vond geen vermeldingen van scholen inzetten van $ 199 Google Nexus 7 dit najaar, maar ik weet zeker dat er velen.

Hebt u gezien enkele school tablet implementaties uit de eerste hand? Wat ging er goed en wat ging er mis?

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september