Voorspellers ‘2015 Black Friday voorspellingen zijn onder $ 49 Windows tablets, deals op de Apple iPad Air 2, iPad mini 2

Black Friday is nog steeds een paar weken weg, maar dat is niet gestopt deal experts uit het voorspellen van wat kopers zijn waarschijnlijk te zien wanneer ze de winkels op de dag na Thanksgiving (of meer, op Thanksgiving zelf). Gezien de trends in de totale pc-markt, hun voorspellingen zal waarschijnlijk niet komen als een enorme schok voor tech waarnemers.

De twee belangrijkste factoren die van invloed van vorig jaar shopping vakantie zal blijven Black Friday invloed in 2015. De eerste is de kraters van de eens zo hot tablet markt. Niet al te lang geleden, een nieuwe tablet was de vakantie cadeau te zoeken, maar nu is het gewoon een ander apparaat, dat concurreert met laptops, smartphones, streaming hardware en gaming consoles. Dat is in niet geringe mate te wijten aan de overvloed aan goedkope modellen die winkelrekken overstroomd en diende als “doorbusters” in Black vrijdag verleden.

In feite, BestBlackFriday verwacht een herhaling van 2014 te zien in de vorm van een $ 5 Android-tablet beschikbaar zijn – uiteraard, nadat de vereiste mail-in-korting – van een minder-tier vendor (vorig jaar was het Proscan). Je zult een aantal koopje rivalen zien voor niet veel meer (misschien $ 20), vooral omdat Amazon nog verder downmarket gegaan met zijn nieuwe $ 50 Fire leisteen. Volgens GottaDeal, zal de online retailgigant concurrentie van entry-level 7-inch Windows-tablets, waarin de website voorspelt kon verkopen voor zo weinig als $ 49 Voeg deze Black Friday te krijgen.

Dat is het resultaat van de andere trend van vorig jaar: Microsoft beslissing om de prijs die zij in rekening gebracht fabrikanten een licentie Windows, die geopend om sluizen naar Black Friday PC deals die begon bij $ 200 of nog minder, een zeldzaamheid voor de tijd van tabletten en Chromebooks slash . Er was zelfs een $ 99 Asus notebook verkoop tijdens Black Friday 2014 en dealnews en BestBlackFriday voorspellen dat de prijs zal wedstrijd weer, met BestBlackFriday zelfs voorspellen een laagste koers van $ 94,99, met veel laptops verkocht in de $ 100- $ 110 range. Steeds populairder convertible notebooks, die de eigenschappen van een tablet en een laptop combineren, kan beginnen bij $ 129, volgens GottaDeal verder indrukken tablet verkoop. GottaDeal voorspelt ook dat de goedkoopste desktop-pc’s zullen worden gekoppeld rond de $ 199, met inbegrip van een 20-inch of 22-inch LCD-scherm.

Ondanks het feit dat een van de grootste merken wordt gekocht op Black Friday, heeft Apple traditioneel gierige over kortingen op haar producten geweest, met name in zijn eigen winkels. Geen voorspeller ziet elke vorm van substantiële verandering in de strategie van het bedrijf, maar veel plaatsen denk dat we een voortzetting van de verdiscontering aanpak van het aanbieden van een winkel gift card met de aankoop van een iPad of andere Apple-product op volle of iets lagere prijs te zien. Target is een groot voorstander van een dergelijke aanpak, en zelfs Apple zelf kwam in het spel in de laatste paar jaar met een iTunes-kaarten ter vervanging van de milde verkoopprijzen van Black vrijdag verleden.

Maar geef niet op hoop op het vinden elke vorm van deal op Apple tech. De iPad Air 2, in het bijzonder, lijkt rijp voor deal maken, want het is een model dat Apple heeft recent vernieuwd aangezien het zijn nieuwe vlaggenschip iPad Pro, wat hoogst onwaarschijnlijk dat de verkoop te zien klaargestoomd. Dealnews speculeert dat de basis 16GB Air 2 zou kunnen worden verkocht voor slechts $ 300, terwijl er meer consensus over de iPad mini 2 beschikbaar zijn voor zo weinig als $ 199.

Je zou ook kunnen verwachten dat de basis MacBook Air zal op zijn laagste prijs ooit – $ 730, of $ 50 minder dan vorig jaar, volgens dealnews, hoewel BestBlackFriday voorspelt $ 769 in plaats daarvan. Beide sites verwachten soortgelijke deals met Black Friday 2014 voor de MacBook Pro met Retina displays – $ 300 korting. Afhankelijk van de voorspeller, is het minder waarschijnlijk dat je zult een grote verkoop te zien op dit jaar de MacBook laptop (dealnews), of je zou kunnen zien $ 200 kortingen (BestBlackFriday).

Met deze week de grote aankondiging van Microsoft rond de Surface Pro 4 en de Surface Boek, de Surface Pro 3 moet beschikbaar zijn met mogelijk zware kortingen zijn. Dealnews voorziet $ 150 van de basisconfiguratie, of $ 650, terwijl GottaDeal speculeert dat hetzelfde model helemaal zou dalen tot $ 549. BestBlackFriday voorspelt dat u misschien wel in staat zijn om een ​​oudere Oppervlakte 2 tablet voor zo weinig als $ 250 te grijpen tijdens het winkelen vakantie.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Een laatste voorspelling is om de timing van de Black Friday advertenties worden vrijgegeven voor het publiek. Terwijl een paar niet-tech advertenties al zijn opgedoken, best guess iedereen is dat Best Buy en Walmart en andere grote retailers zal “lekken” hun circulaires in ongeveer een maand. Dat moet je voldoende tijd te geven aan uw boodschappenlijstje te bereiden – en om het opslaan te starten.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test