Wereldwijde smartphone-abonnementen te bereiken 5,6 miljard in 2019

In de laatste Ericsson Mobility Report, het bedrijf zegt dat er tussen 2013 en 2019, zal de hele wereld smartphone-abonnementen te bereiken 5,6 miljard, en smartphone het verkeer zal toenemen met tien maal in de komende vijf jaar.

Het rapport zegt mobiele abonnementen zal bereiken 9,3 miljard in 2019, 5,6 miljard (ruim 60 procent), waarvan zal worden voor smartphones, in plaats van functie telefoons of tablets. Met het oog op de verwachte stijging van de vraag van de consument te ondersteunen, Ericsson zegt dat WCDMA / HSPA-netwerken wordt voorspeld dat 90 procent van de wereldbevolking te dekken tegen 2019, en bijna tweederde van de wereldbevolking zullen worden gedekt door 4G / LTE-netwerken.

Daarnaast is de smartphone het verkeer naar verwachting stijgen met 10 keer in de komende vijf jaar, en kwam uiteindelijk tot 10 exabyte. Bij de huidige groeicijfers, wordt video streaming demand klimmen met 55 procent per jaar – en zal uiteindelijk meer dan 50 procent van de totale wereldwijde mobiele dataverkeer. Sociale netwerken en web services zal goed zijn voor ongeveer 10 procent per 2019.

Douglas Gilstrap, Senior Vice President en Head of Strategy bij Ericsson, zei

Het snelle tempo van de smartphone-opname is fenomenaal geweest en is ingesteld om verder te gaan. Het duurde meer dan vijf jaar aan de eerste miljard smartphone abonnementen te bereiken, maar het zal minder dan twee nemen om de 2 miljard mark te raken. Tussen nu en 2019 zal smartphone abonnementen verdrievoudigen.

Interessant, zal deze trend worden aangedreven door opname in China en andere opkomende markten als goedkopere smartphone-modellen beschikbaar komen.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test